ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ύφεση έως το 2016 και... βλέπουμε!

Φωτογραφία Αρχείου.


Αφαιρούν από την αγορά 11 δισ. ευρώ μόνον από εκκαθαριστικά φόρου και περικοπές συντάξεων
Την πορεία της ελληνικής οικονομίας για τέσσερα ολόκληρα χρόνια θα σημαδέψουν τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση τον Αύγουστο, ικανοποιώντας τις αξιώσεις της Τρόικας. Δημοσίευμα της «ΑΥΓΗΣ της Κυριακής» αναφέρει:
Τα μέτρα δεν θα είναι μόνο τα πιο άγρια της μνημονιακής εποχής, αφού θα περιλαμβάνουν οριζόντιες περικοπές συντάξεων και απολύσεις με το τέχνασμα της εφεδρείας, αλλά θα οδηγήσουν και σε αφαίμαξη πόρων από την κοινωνία καταδικάζοντας την οικονομία σε υφεσιακή πορεία τουλάχιστον έως το 2016, όπως ομολογούν τώρα και οι κυβερνητικοί συνεταίροι.
Με τις σχεδιαζόμενες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις θα αφαιρεθούν από τη ζήτηση 5 δισ. ευρώ, ενώ άλλα 6,2 δισ. ευρώ θα αφαιρεθούν βίαια μέσω των νέων εκκαθαριστικών σημειωμάτων του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων. Επίσης τον κύκλο της ύφεσης ενισχύει η περικοπή κατά 46,3% του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Αντιμέτωπη με την κοινωνική οργή, που αναμένεται να εκδηλωθεί το φθινόπωρο μηδενίζοντας το κοντέρ της περιόδου χάριτος, η κυβέρνηση προχωρεί σε σπασμωδικές κινήσεις, με πιο χαρακτηριστική τις ιδιωτικοποιήσεις, των οποίων ο κατάλογος «εμπλουτίστηκε» με τα ΕΛΤΑ και την ΕΛΒΟ.
Κλικ στα υπογραμμισμένα για να διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: