ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δεύτερη κοινή συνάντηση σήμερα για τους «Οι Πολίτες του Αύριο»

Φωτογραφία Αρχείου.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα την οργανώνουν στο Παμπελοποννησιακό  Στάδιο

Σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου στην Αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών από τις 9 πμ – 12.30 μμ, θα συναντούνται για 2η φορά οι 77 μαθητές Στ΄ τάξης οι οποίοι εκπροσωπούν 13 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πατρέων, στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων. Συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για βελτίωση της σχολικής τους ζωής μαθητές θα συναντούνται και πάλι ώστε να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους  προς την ολοκλήρωση του θεσμού.
Κατά τη διάρκεια της 2ης Συνάντησης οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να ανταλλάξουν τις δράσεις που έχουν αναλάβει, να εκφραστούν μέσα από δημιουργίες και  να οργανώσουν, με τη βοήθεια του Αντιδημάρχου Παιδείας, Α. Φίλια, των δασκάλων τους και των στελεχών του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων τις επόμενες ενέργειες έως την ολοκλήρωση του θεσμού για τη φετινή χρονιά.

Σκοπός του θεσμού είναι:

- Να αποκτήσουν οι μαθητές την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά,
- Να εκπαιδευτούν σε δημοκρατικές διαδικασίες και
- Να αναπτύξουν πρωτοβουλίες στο χώρο της σχολικής κοινότητας.

Ο συγκεκριμένος θεσμός είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πάτρας και υλοποιείται με την επιστημονική ευθύνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: