ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Γελοιότητες τα περί συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το βαθύ ΠΑΣΟΚ

Μάλλον μπέρδεψαν τα... στυλό τους οι διαπλεκόμενοι και στη θέση του μεσαίου τοποθέτησαν τον Αλέξη. Πάντως το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ στη φωτογραφία. Αριστ. Γ. Νικολάου και δεξιά ο Στ. Μανίκας, λοχαγοί του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ!

Αυτά τα διαδίδει το πολιτικό προσωπικό της διαπλοκής με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διαψεύδεται ότι το παλαιό βαθύ ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε συνεννόηση μαζί του και σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζονται τα παρακάτω:
«Διάφορα μπλογκ στο διαδίκτυο, αλλά και τα ΜΜΕ (Σκάι κλπ) και το πολιτικό προσωπικό της διαπλοκής διαδίδουν ότι το παλαιό, βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Τις διαδόσεις αυτές, που ορισμένες φορές ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας, τις διαψεύδουμε κατηγορηματικά.
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που προσεγγίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλός κόσμος, πρώην ψηφοφόροι τόσο του ΠΑΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ που έπεσαν θύματα αυτού του όπλου μαζικής κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής που ονομάζεται μνημόνιο. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μέσα από μαζικές, ανοιχτές συνελεύσεις, στις οποίες διεξάγεται ζωντανός διάλογος για όλα τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία, επιχειρεί να οικοδομήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με όλον αυτόν τον κόσμο, επιχειρεί να δώσει ώθηση στη συντελούμενη νέα πολιτικοποίηση που φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνία και τις κατεπείγουσες ανάγκες της.
Υπογραμμίζουμε με έμφαση ότι εμείς είμαστε υπερήφανοι γι αυτές τις πολιτικές διαδικασίες. Είμαστε ο μοναδικός πολιτικός φορέας που σήμερα μπορεί να αναπτύξει τέτοιους δεσμούς εμπιστοσύνης με τη συντριπτική πλειοψηφία της χειμαζόμενης κοινωνίας. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας σε αυτή την κατεύθυνση με αμείωτη ένταση».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: