ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αλέξη, δε… γλυτώνεις. Πας ολοταχώς για Πρωθυπουργός!!!

Αλ. Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Του ΝΑΣΟΥ Π. ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ



Όταν απειλείς και εκβιάζεις έναν θυμωμένο, πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι τον θυμώνεις ακόμα περισσότερο; Πολύ μυαλό δεν θέλει, αλλά ασφαλώς θέλει λίγο περισσότερο από αυτό που φαίνεται ότι διαθέτουν οι πολιτικοί και επικοινωνιακοί επιτελείς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και τα θλιβερά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που εκφράζουν τη γραμμή των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
Δέκα μέρες τώρα, με την υποστήριξη των Ευρωπαίων ομοϊδεατών τους, σπέρνουν τον πανικό απειλώντας τους θυμωμένους και αγανακτισμένους Έλληνες πως αν ξαναψηφίσουν Τσίπρα, θα πεινάσουν, θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους, θα ανοίξει η γη και θα τους καταπιεί.
Και φυσικά, πως αντιδρούν οι θυμωμένοι;
Θυμώνουν και αγανακτούν ακόμα περισσότερο και εκτοξεύουν τον Τσίπρα από το 17% στο 30%, όπως έδειξε η χθεσινή δημοσκόπηση της Public Issue, ή στο 28,4% όπως έδειξε η έρευνα της Data RC.
Συνεχίστε παλικάρια την ίδια τακτική και θα το δούμε το θάμα: ο ΣΥΡΙΖΑ από 4% που είχε το 2009, στις 17 Ιουνίου θα τον κάνετε να πάρει και αυτοδυναμία!!!
Με το συμπάθιο Αλέξη, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ετοιμάσου να κυβερνήσεις.
Με τέτοιους αντιπάλους, δε… γλυτώνεις με τίποτα.
Πας ολοταχώς για Πρωθυπουργός!!!

(Το παραπάνω άρθρο δημοσιεύεται στο πατραϊκό πόρταλ thebest)

Δεν υπάρχουν σχόλια: