ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σοδομούν επί των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό στην Πάτρα

Το επίμαχο άρθρο στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας.

Άρθρο της εφημερίδα της ΝΔ «δημοκρατία» προκαλεί αλγεινή εντύπωση

 
ΣΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Σαββάτου 26 Μαΐου, δημοσιεύτηκε, υπό τον ειρωνικό τίτλο "Κυνηγετική περίοδος" άρθρο του Παν. Λιάκου, που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, καθώς στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την θέση της ΝΔ, στην οποία πρόσκειται η παραπάνω εφημερίδα, επιχειρείται η διαστρέβλωση της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ και προκειμένου να το πετύχει κάνει «χρήση» του εγκλήματος κατά του Πατρινού 30χρονου Θ. Λαζανά, με τρόπο που παραπέμπει σε ρατσιστικά έμφυτα. Γράφει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε ανακοίνωση για το φονικό, ενώ αντιθέτως το καταδίκασε, επισημαίνοντας παράλληλα τις ευθύνες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που πολέμησαν κάθε προοπτική να σχεδιαστεί επιτέλους μεταναστευτική πολιτική.
Εις απάντηση των παραπάνω, η εφημερίδα έλαβε την παρακάτω επιστολή, που θέλω να πιστεύω ότι δεν θα την αποσιωπήσει:  
Αγαπητέ κύριε, διάβασα  το άρθρο σας στην τελευταία σελίδα της εφημερίδος «Δημοκρατία» του Σαββάτου 26-5-12, περί «αυτών που μας σφάζουν» στην Πάτρα και στην χώρα μας γενικώτερον  και δεν μπορώ παρά να σε συγχαρώ για τον ωραίο τρόπο που ανοίγεις δρόμο για να περάσουν οι… εθνικές ελληνοπρεπείς ιδέες του  φιλοναζί κυρίου Νίκου Μιχαλολιάκου, σχετικά με την ανάγκη να επιβάλλουμε τον διωγμό αυτών που επιβουλεύονται να εξισλαμίσουν την χώρα μας δια του συνωστισμού μουσουλμανικού στοιχείου από την αλλοδαπήν κλπ.
Γράφεις στην τελευταία παράγραφο, ως κατάληξη, προκειμένου να… καταχεριάσεις τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι υπερασπίζεται τους μετανάστες και αφού πρώτα σοδομίσεις επί των θέσεων του για το μεταναστευτικό, ότι δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για τον φόνο Λαζανά στην Πάτρα. Προφανώς δεν υπέπεσε στην αντίληψή σου ότι έχει καταδικάσει το έγκλημα αυτό, που είναι απόρροια, πράγματι, της ελλείψεως μεταναστευτικής πολιτικής!
Και με το άρθρο σου αυτό αναμοχλεύεις πάθη και υποκινείς κυνήγι κεφαλών, σε μία περιοχή των Πατρών, που τώρα με την μεταφορά του Λιμένος, μαστίζεται από το άλυτο ζήτημα.
 Επί του προκειμένου.

Γράφεις για «μακελάρηδες» αγαπητέ, αλλά ξεχνάς ότι αφορά παρέα 18χρονων. Και ξεχνάς πόσοι και πόσοι είναι οι Έλληνες που εκληματούν! Και συνεχίζεις παρακάτω:

«Οι ξένοι είναι καλοί και όσοι μας σφάζουν το κάνουν από άγνοια ή επειδή τους υποχρέωσε το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, η Δεξιά και η Εκκλησία. Λίγη τσί(π)ρα να υπήρχε…».

Αυτά γράφεις και αφού παραβλέψω τον εξυπνακισμό σου περί Τσίπρα, θα σε ερωτήσω, ευθέως: Έχεις επίγνωση του τι προαγάγεις με την πέννα σου; Αν το όλο άρθρο σου δεν είναι προαγωγή ρατσιστικών θέσεων, τι άλλο μπορεί να είναι;
Γνωρίζεις ότι επί 22 χρόνια, από τότε που ο υπ. Εξωτερικών Αντ. Σαμαράς, σήμερα επίδοξος σωτήρας μας, άνοιξε τον δρόμο για την είσοδο των Αλβανών, ότι η πατραϊκή κοινωνία συμβιώνει, παρά τα όσα προβλήματα δημιουργούνται ενίοτε, με το μεταναστευτικό στοιχείο, χωρίς να είχε γίνει μέχρι σήμερα έγκλημα;
Ακόμη και όταν ήρθαν οι Κούρδοι οι Πατρινοί τους περιέθαλψαν, τους πόδεσαν και τους τάισαν και με το καλό όλοι τους έφυγαν για τους δικούς τους ανθρώπους κάποια στιγμή, προς την Δυτ. Ευρώπη. Στη Βαϊμάρη κι αλλού! Το ίδιο συνέβη και με τους Ιρακινούς, Παλαιστίνιους, Βορειοαφρικανούς, Αφγανούς κ.α. που έφθασαν μέχρι την Πάτρα κυνηγημένοι από τους πολέμους που άνοιξαν στις εστίες τους οι έχοντες συμφέροντα Δυτικοί και όχι μόνον!
Το ότι συνέβη ένα έγκλημα δεν σημαίνει πως όλοι οι μετανάστες είναι εγκληματίες. Κι αυτό το λένε ψύχραιμες φωνές στην Πάτρα, που φυσικά δεν προσδοκούν οφέλη, ούτε καν την αύξηση της κυκλοφορίας του φύλλου εφημερίδος, που φιλοξενεί σχετική ειδησεογραφία.
Διάβασε την προσκείμενη στην ΝΔ εφημερίδα «Πελοπόννησος» (σου προσκομίζω σκαναρισμένο δημοσίευμα) και θα καταλάβεις ότι επικρατεί νηφαλιότητα, δεν γράφουν κινούμενοι από ορμέμφυτα. Στο ίδιο μήκος είναι και η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία για προεκλογικούς «μαυρογυαλούρικους» λόγους την αποσιωπείς, νομίζοντας πως προσφέρεις υπηρεσίες στην ΝΔ.
Ακριβώς γιατί κάποιοι κατασκευάζετε αυτό το κλίμα, παραβιάστηκε στις 25-5-12, η αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Ακταίου Ιτεών από ακραία στοιχεία της Δεξιάς, που ο κ. Σαμαράς φιλοξενεί στους κόλπους της ΝΔ, τα οποία έγραψαν αισχρού περιεχομένου ρατσιστικά συνθήματα κατά του αλβανικού στοιχείου. Και που φυσικά, έσβησαν εν τω άμα οι εκπαιδευτικοί αρμόδιοι.

Οι σχολικοί παράγοντες προειδοποιούν «εάν η Εκπαίδευση μπει στο μάτι του κυκλώνα, αλίμονο στην ελληνική κοινωνία» και πρώτος ο Περιφερειακός Διευθυντής Γεώργ. Παναγιωτόπουλος, που τονίζει ότι «το συμβάν είναι απόρροια της έλλειψης μεταναστευτικής πολιτικής στη χώρα μας». «Δυστυχώς, μετά από δυόμισι χρόνια που επισημαίνω και αναδεικνύω την αναγκαιότητα προστασίας της Εκπαίδευσης, δικαιώνομαι» λέει και απευθύνει έκκληση προς κάθε κατεύθυνση «να διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού, την Εκπαίδευση διότι είναι το τελευταίο οχυρό που μας έχει απομείνει».

Εσείς αγαπητέ κ. Λιάκο τι γνώμη έχετε. Συμβάλλετε ώστε να διαφυλαχθεί κλίμα ηρεμίας για το καλό της Εκπαίδευσης;
Τελειώνω με αυτά  τα ολίγα, γιατί το θέμα είναι ανεξάντλητο και θα παραμείνει όσο ισχύει η σύμβαση του Δουβλίνου ΙΙ, που αποδέχεται η ΝΔ και οι υπερασπιστές αυτής της αντιμεταναστευτικής πολιτικής. Και δυστυχώς δεν περνά από την σκέψη σας το ενδεχόμενο αυτοί οι μετανάστες να αποτελέσουν μοχλό πίεσης προς τους συντηρητικούς εταίρους μας, Μέρκελ και λοιποί που αναίσχυντα μας απειλούν και μας εκβιάζουν ότι άμα δεν ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτες κατά τα γούστα του κ. Σόιμπλερ  θα μας κόψουν την επιχορήγηση, που σε τελευταία ανάλυση την πληρώνει με τον μόχθο του ο ελληνικός λαός!

Μετά τιμής
Γιώργος Δημ. Μόσχος
Πάτρα, τηλ. 6938.315.657
       

Δεν υπάρχουν σχόλια: