ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Κώστας Λαλιώτης: Δεν έχει ανάγκη από συμβουλάτορες ο ΣΥΡΙΖΑ

Το εμετικό προβοκατόρικο δημοσίευμα της δεξιάς εφημερίδας

Διαψεύδει το προβοκατόρικο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» της ΝΔ

Προχθές είχα δημοσιοποιήσει από την στήλη του blog, επιστολή που εστάλη στην εφημερίδα της ΝΔ «Δημοκρατία» για το ρατσιστικό άρθρο της που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 26 Μαΐου, στην τελευταία της σελίδα από τον δημοσιογράφο Παν. Λιάκο, υπό τον τίτλο «κυνηγητική περίοδος», με αφορμή το έγκλημα κατά του 30χρονου Λαζανά στην Πάτρα.
Η απάντηση που έλαβα με έπεισε ότι οι άνθρωποι εκεί στην εφημερίδα, μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι αναμοχλεύουν πάθη επικίνδυνα για την Πάτρα, με τέτοια δημοσιεύματα.

Κι αφού πρώτα επιδίδεται σε εξυπνακισμούς, ο εν λόγω ενημερώνει:

«Το ύφος του κειμένου παραπέμπει σε ιδεολογική αστυνομία, στης οποίας την αρμοδιότητα κρίνω πως δεν υπάγονται οι ελεύθεροι άνθρωποι. Οι σκοπιμότητες τις οποίες μου αποδίδετε σάς επιστρέφονται ως έχουν. Κατανοώ την ζέση σας για να πρωτεύσει το κόμμα που υποστηρίζετε (ΣΥΡΙΖΑ)  αλλά δεν δύναμαι να αγνοήσω την στάση του απέναντι στο μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού. Στην Ελλάδα ζούμε άπαντες και οι θέσεις και πράξεις των κομμάτων είναι γνωστές σε όλους. Όταν έρθετε στα πράγματα γνωρίζω καλά ότι θα κάνετε ειλικρινείς προσπάθειες να αφαιρεθεί η ελευθερία του λόγου από άτομα που δεν συμφωνούν μαζί σας. Θα μου επιτρέψετε να ελπίζω να μην καταντήσουμε Β. Κορέα».

Και για να μην γίνει Β. Κορέα του λόγου του και επειδή είναι ελεύθερος άνθρωπος, ο εν λόγω κύριος, προτιμά να μας αναμοχλεύει τα πάθη στην πόλη μας, την στιγμή που ακόμη και η δεξιά «Πελοπόννησος» συνιστά αυτοσυγκράτηση.
Αλλού που να πάρουν χαμπάρι, αυτοί στην «Δημοκρατία» τους, που δεν είναι Β. Κορέα! Και για να το αποδείξουν την άλλη μέρα Κυριακή, βάζουν άλλο προβοκατόρικο δημοσίευμα-«μπαρούφα», παράγωγο της δημοσιογραφίας των καταγωγίων και του βόρβορου των υπονόμων.
Και τι βρήκε παρακαλώ; Ότι «Ο Λαλιώτης (είναι) πίσω από τον Τσίπρα». Πράγματα που δεν τα έγραφε ούτε η «Αυριανή» στις πιο σιχαμένες μέρες της του 1989!
Κ. Λαλιώτης, από καιρού εκτός πολιτικής.
 Ε, μετά από αυτό τι να του απαντούσα; Ήρθε όμως η σειρά του Κ. Λαλιώτη και με επιστολή του προς τον διευθυντή της δεξιάς εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» Χρήστο Μουλίνο, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, διαψεύδει το δημοσίευμα στο κυριακάτικο φύλλο της «Δημοκρατίας», στις 27 Μαΐου 2012, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ο Λαλιώτης πίσω από τον Τσίπρα!».
 Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κ. Λαλιώτης πρόκειται για ευφάνταστο σενάριο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Στην επιστολή που έστειλε προς την εφημερίδα, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: 
   
« Το δημοσίευμα στο κυριακάτικο φύλλο της «Δημοκρατίας»,στις 27 Μαΐου 2012, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ο Λαλιώτης πίσω από τον Τσίπρα!» είναι ένα ευφάνταστο σενάριο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Ο Αλέξης Τσίπρας και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται «συμβουλάτορες» και «καθοδηγητές» στο παρασκήνιο γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να αυτοπροσδιορίζονται  ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά, γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να ιεραρχούν μόνοι τους και με το δικό τους τρόπο τους στόχους στο στρατηγικό, πολιτικό, οικονομικό, επικοινωνιακό και εκλογικό σχεδιασμό τους.
Θέλω να πιστεύω ότι με την αυτονόητη ευαισθησία σας για τη δημοσιογραφική δεοντολογία να δημοσιεύσετε με «λελογισμένη» αντίστοιχη προβολή την απάντησή μου, η οποία διαψεύδει το ευφάνταστο σενάριο της Εφημερίδας σας, έτσι ώστε να μη μείνουν οι αναγνώστες σας με ψευδείς και λαθεμένες εντυπώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: