ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Κατσέλη: Διερευνούμε προεκλογική μας συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εμφάνιση Κατσέλη με τον ΣΥΡΙΖΑ και βέλη κατά Βενιζέλου.


«Τότε ο κ. Βενιζέλος επέμενε πως δεν γινόταν αλλιώς» για το Μνημόνιο, τώρα λέει ότι υποχώρησε σε πιέσεις

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση της ΝΕΤ, η Λούκα Κατσέλη, πρόεδρος του κόμματος Κοινωνική Συμφωνία, δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο, γιατί θέλει να βγει να μιλήσει ανοιχτά στους πολίτες για το τι ακριβώς γίνεται. «Η κα Μπακογιάννη προτίμησε τη Βουλή εμείς την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

«Διερευνούμε την προεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους στη βάση προγραμματικής σύγκλισης διατηρώντας την αυτονομία και την οργανωτική μας αυτοτέλεια» έγραψε στο twitter η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη.

Βασικές προϋποθέσεις για το κόμμα της, όπως είπε η Λ. Κατσέλη, είναι να υπάρξει μια ελάχιστη προγραμματική συμφωνία μεταξύ των δυνάμεων και να προωθηθεί μια ατζέντα για πέντε-δέκα μεγάλες τομές τις οποίες θα διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη ώστε να προχωρήσει σε ένα αναπτυξιακό μοντέλο η χώρα.
Η Λ. Κατσέλη άσκησε κριτική και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. «Τότε ο κ. Βενιζέλος επέμενε πως δεν γινόταν αλλιώς και για τη διαφωνία μου με διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Σήμερα λέει ότι η υπογραφή του άρθρου ήταν αποτέλεσμα πιέσεων συγκεκριμένων εγχώριων επιχειρηματιών. Αυτό από μόνο του εξηγεί πολλά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους», είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: