ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Διαπιστώνεται από την ηγεσία το εκλογικό ρεύμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία Αρχείου από τις 3-5-12 στην Πάτρα.

Επισημάνσεις από την Οργανωτική Επιτροπή για την υποδοχή του

 Οδηγίες προς ναυτιλομένους από την Οργανωτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έφθασαν προς τις Τοπικές Επιτροπές του σχήματος. Σύμφωνα με αυτές διαπιστώνονται τα παρακάτω:
Από τις εκδηλώσεις και συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά την 6η Μάη αλλά και από την καθημερινή κίνηση των μελών του, διαπιστώνουμε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνει γύρω του ένα κοινωνικό ρεύμα το οποίο ζητάει έκφραση αλλά και τη συμμετοχή στο εγχείρημα μας. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες απαιτήσεις από τις Τοπικές Επιτροπές κυρίως σε ότι αφορά τον τρόπο που θα συναντήσει και θα γνωρίσει το ΣΥΡΙΖΑ περισσότερος κόσμος και τον τρόπο που θα ενταχθεί στην κίνησή μας προεκλογικά αλλά και στη συνέχεια.

Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω, ορισμένες επισημάνσεις για την προεκλογική περίοδο:

1)              Οργάνωση κεντρικών προεκλογικών εκδηλώσεων. Στις περισσότερες περιοχές και δήμους έχουν ήδη προγραμματιστεί. Οι ομιλητές καθορίζονται κατά βάση από την οργανωτική γραμματεία παίρνοντας υπόψη και τα τοπικά αιτήματα. Οι τοπικές επιτροπές πρέπει να κάνουν εγκαίρως γνωστό τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της εκδήλωσης στην οργανωτική γραμματεία ώστε να καθορίζονται οι ομιλητές (grafeia@syriza.gr, υπόψη οργανωτικού)
2)              Επιδιώκουμε την οργάνωση συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε γειτονιά, ώστε να μπορεί να συμμετάσχει και να μιλήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Σε αυτές επιχειρούμε να υπάρξει ευρύς διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και πως οργανωνόμαστε σε κάθε γειτονιά και να διακινηθεί πλατιά η αίτηση συμμετοχής – εγγραφής στο ΣΥΡΙΖΑ.
3)              Προσπαθούμε να στήσουμε ανοιχτές εκλογικές επιτροπές υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ και πέραν των υπαρχόντων, έχοντας ως βάση και τις συνελεύσεις στις γειτονιές.
4)              Έχει σημασία σε κάθε περιοχή ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει κάποια σταθερά σημεία (περίπτερα, τραπεζάκια, εκλογικά κέντρα) που να λειτουργούν όσο είναι δυνατόν σε καθορισμένες ώρες, καθώς πολύς κόσμος μας αναζητά κι έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να μας βρει.
5)              Σε κάθε συγκέντρωση, περιοδεία, περίπτερο κλπ να έχουμε μαζί μας τη «φόρμα επικοινωνίας και συμμετοχής» για τους ανθρώπους που συναντάμε και θέλουν να συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθειά μας. Ήδη πολλοί την έχουν συμπληρώσει. Οι συντονιστικές επιτροπές της κάθε περιοχής πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν μαζί τους. Να τους παρουσιάσουν τον προγραμματισμό που έχει αποφασιστεί για να επιλέξουν αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν.
6)              Υπάρχει ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ κι επιπλέον η οικονομική συμβολή αποτελεί μια πολιτική πράξη υποστήριξης. Πολύ εύκολα, σε κάθε δραστηριότητα μας, μπορούμε να προωθήσουμε και αυτή τη δουλειά, έχοντας ένα κουτί οικονομικής ενίσχυσης.
7)              Από τώρα δουλεύουμε για το κρίσιμο θέμα των εκλογικών αντιπροσώπων για τις εκλογές της 17ης Ιούνη.

Για κάθε ερώτημα αλλά και για οποιαδήποτε ιδέα υπάρχει για την καλύτερη προώθηση της προεκλογικής δουλειάς, απευθύνεστε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, grafeia@syriza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: