ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ενδεχομένως η Μέρκελ είχε πρόθεση βοηθείας στους ομοϊδεάτες της ΝΔ

«Μια από τις δύο πλευρές δεν λέει την αλήθεια» για το δημοψίσμα, δηλώνει ο Αλ. Τσίπρας.

Δήλωση Αλ. Τσίπρα για την πρόταση περί δημοψηφίσματος
 «Έχουμε Σύνταγμα, διαδικασίες, πολιτικές δυνάμεις», απάντησε ερωτηθείς από δημοσιογράφους,  ο Πρόεδρος Τσίπρας που βρίσκεται στην Γερμανία για την πρόταση δημοψηφίσματος που φέρεται να υπέβαλε η Καγκελάριος της Γερμανίας. Ωστόσο  δήλωσε ακόμη  ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη, αλλά τόνισε ότι είναι προφανές ότι «μια από τις δύο πλευρές δεν λέει την αλήθεια». Αν, η πρόταση έγινε, πρόκειται, τόνισε, για λάθος.
«Έχουμε Σύνταγμα, διαδικασίες, πολιτικές δυνάμεις. Θα ήταν άλλωστε άστοχο. Η παραμονή στο ευρώ δεν αμφισβητείται από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Το αποτέλεσμα θα ήταν δεδομένο», ανέφερε και εξέφρασε την άποψη ενδεχομένως στην σκέψη της κυρίας Μέρκελ να ήταν η πρόθεση να βοηθήσει τους ομοϊδεάτες της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι όμως θα απενοχοποιείτο πλήρως η ψήφος προς τον ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας. Σε ό,τι αφορά την ίδια την Άγκελα Μέρκελ, σημείωσε ότι είναι δικαίωμά της να τηρεί το πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά τις συναντήσεις μόνο με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την ηγεσία της γερμανικής Αριστεράς, κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Βερολίνο, συνάντησε ακόμη τον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πρασίνων Γιούργκεν Τριτίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: