ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Επίθεση Χρυσαυγιτών της Αθήνας κατά αστυνομικών στην Πάτρα

 Στιγμιότυπο από τα επεισόδια.  

Με αφορμή το φόνο του Θ. Λαζανά από Αφγανούς

 
Θ. Λαζανάς, το θύμα.
Νέος γύρος έντασης χθες στις 11 το βράδυ στην Πειραϊκή Πατραϊκή Πάτρας με τους Χρυσαυγίτες να εφορμούν και τα ΜΑΤ να κάνουν έφοδο έξω από το κτίριο, να σπάζουν τζάμια του αστυνομικού λεωφορείου  και να πετροβολούν αστυνομικούς.Από την πλευρά τους τα ΜΑΤ τους απώθησαν στη λιμενική ζώνη με εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων.Τα επεισόδια έχουν ως αφορμή το φόνο του συνοίκου της περιοχής Θ. Λαζανά από Αφγανούς, που τον μαχαίρωσαν μετά από διαπληκτισμό για τον σκύλο του θύματος που κλώτσησε Αφγανός. 
         Μετά από μισή ώρα  -σύμφωνα με το πατραϊκό πόρταλ thebest- οι Χρυσαυγίτες επιχείρησαν με μπουλντόζα να κάνουν έφοδο στην Πειραϊκή. Οι περισσότεροι εκ των οποίων ήρθαν από την Αθήνα στην Πάτρα με πούλμαν! Τα ΜΑΤ τους απώθησαν με βροχή από δακρυγόνα, αλλά αυτοί την ίδια ώρα άναψαν φωτιές σε κάδους.Πεδίο μάχης έγινε ο χώρος και ευρύτερα στη λιμενική ζώνη, μέχρι το ύψος της οινοπνευματοποιίας Σπηλιόπουλου. Ακόμη μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με μανία σε αστυνομικούς, τους οποίους κατέβασαν από τις μηχανές τους και άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα.Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι άνθρωποι χρειάστηκε να νοσηλευτούν με αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας της χρήσης δακρυγόνων. Στο μεταξύ, οι περισσότεροι κάτοικοι έφυγαν από την περιοχή, καταδικάζοντας τα επεισόδια, που δημιούργησαν οι Χρυσαυγίτες. 
       Οι ταραξίες έβαλαν φωτιά σε φορτηγό που βρίσκεται δίπλα στο πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής, αλλά και σε πυλώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά σε εγκαταστάσεις του Δήμου Πατρέων στην Ακτή Δυμαίων και Αριστογείτονος, όπως και  σε δέντρα και ξερά χόρτα που βρίσκονται στην περιοχή του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: