ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Για την μετεκλογική δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Στην πολιτική ποτέ μην πεις "ποτέ". Ο μεσαίος στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, ο αριστερά το συζητά.

Σταθερός ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης της Αριστεράς

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απαντώντας στα ερωτήματα που θέτουν οι πολίτες για την μετεκλογική δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης απαντά με τα παρακάτω:  
«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στην πολιτική μας πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης της Αριστεράς που θα εφαρμόσει το αντιμνημονιακό πρόγραμμα που έχουμε καταθέσει και επανακαταθέτουμε στην ελληνική κοινωνία.
Η κοινωνική και πολιτική δυναμική είναι τέτοια ώστε κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών. Επομένως είναι άκαιρες σήμερα οι όποιες εκτιμήσεις αναφορικά με τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα σταθούμε συνεπείς  στις προεκλογικές μας θέσεις, όπως ακριβώς πράξαμε και κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να στηρίξουμε ή να ανεχτούμε κυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: