ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τι νόημα έχει η επιλογή Κουβέλη για διμέτωπο και αποστάσεις ;

Θα μπορούσε να πάρουν αέρα τα πανιά της αριστεράς εάν ο Φ. Κουβέλης άλλαζε τακτική από τον διμέτωπο που πλήττει τους αριστερούς και δεν προκαλούσε διάσπαση. (Φωτογραφία Αρχείου από τις διερευνητικές εντολές προς Τσίπρα).

Προκαλεί συγχύσεις ακόμη και για ανοίγματα προς τον Ευ. Βενιζέλο!

Όταν ενώνεται ο αντίπαλος, γιατί πρέπει να παραμένει διασπασμένη η Αριστερά; Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου έχουν προσλάβει αντικειμενικά χαρακτήρα δεύτερου γύρου, εξέλιξη που επιβάλλει αναπροσαρμογές στην εκλογική τακτική όλων των κομμάτων. Η Δεξιά σπεύδει... Η Αριστερά; Τι νόημα έχει η επιλογή του Φ. Κουβέλη στον διμέτωπο, στις ίσες αποστάσεις με τη Δεξιά και την Αριστερά; Το σύνθημα για «τρίτο πόλο» προκαλεί συγχύσεις ακόμη και για ανοίγματα προς τον Ευ. Βενιζέλο.
Οι κατ’ επάγγελμα κινδυνολόγοι ας ακούσουν την προειδοποίηση μιας ευρωπαϊκής προσωπικότητας, του Ρομάνο Πρόντι, πρώην προέδρου της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, ο οποίος δήλωσε ότι «με μαθηματική ακρίβεια η απομάκρυνση της Ελλάδας από το ευρώ, παρ' ότι αντιστοιχεί μόλις στο 3% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης, θα ανοίξει τον δρόμο για την έξοδο κι άλλων χωρών, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία. Διότι το ευρώ δεν είναι ένα λογιστικό τέχνασμα, αλλά στηρίζεται στο πολιτικό διακύβευμα, στην αρχή της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, που, αν καμφθεί στην περίπτωση της Ελλάδας, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου».
Αντιευρωπαίος και ο Πρόντι; Ή μήπως μια φωνή της ευρωπαϊκής δημοκρατικής λογικής, που, εκτός των άλλων, δείχνει τις δυνατότητες διαπραγμάτευσης για τη συμμετοχή της χώρας στο νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο;



Δεν υπάρχουν σχόλια: