ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Με δόλιες ιστορικές αναδρομές επιτίθενται οι συνέταιροι των Μνημονίων

Φωτογραφία Αρχείου.

Ξεχνούν όσα καταλόγιζαν κατά του Αντ. Σαμαρά οι σημερινοί φίλοι του και κατηγορούν την ΚΟΕ

Σχετικά με τις κατηγορίες περί στόχου εξόδου από την ΕΕ της ΚΟΕ, συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορίες που υφέρπουν και εξακολουθούν να απευθύνουν οι διαπλεκόμενοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τώρα που αποκαλύφθηκε ο ρόλος και των δύο στην υπεράσπιση των συμφερόντων του ΣΕΒ, με την παραδοχή του προέδρου κ. Δασκαλόπουλου και το «κάρφωμα» του Βενιζέλου ότι αυτός ήταν που ζήτησε από την Τρόικα να συμπεριληφθεί άρθρο στο Μνημόμιο Β΄ που να περικόπτει τους μισθούς των εργαζομένων, η απάντηση που δίδεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παρακάτω:
«Πρόκειται για φτηνή προβοκάτσια. Ιστορική τυμβωρυχία. Η αφίσα που περιφέρετε στα κανάλια είναι αφίσα του 2010. Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ –υπάρχει και σχετική δημόσια ανακοίνωσή της- εδώ και αρκετό καιρό δεν προβάλλει αυτό το σύνθημα ακριβώς εκτιμώντας ότι δεν ανταποκρίνεται στις τωρινές συνθήκες. Η ΚΟΕ  σήμερα συστρατεύεται με τις προτάσεις και τα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πρόκληση να μιλάνε για αυτά τα θέματα, όσοι μετέφρασαν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας σε τυφλή υποταγή στη Μέρκελ.
Μήπως θέλετε να θυμηθούμε τι έλεγε για τα μνημόνια η ΝΔ το 2010; Ότι δεν θα συναινέσει στο λάθος; Ότι είναι ψευτοδιλήμματα τα περί εξόδου από το ευρώ και τα χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ για να προβάλλει το μνημόνιο ως μονόδρομο; Αυτά έλεγε το 2010 ο κύριος Σαμαράς. Αυτά δεν τα θυμάστε και ψάχνετε τις αφίσες των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ; Και μάλιστα συνεχίζετε ενώ υπάρχουν αντίθετες επίσημες ανακοινώσεις των συνιστωσών!
Εκτός και αν θέλετε να κάνουμε μεγαλύτερη βουτιά στο παρελθόν και να θυμηθούμε πως αποκαλούσαν σημερινά στελέχη της ΝΔ τον κύριο Σαμαρά το 1993. Ή τι έλεγε για τη ΝΔ ο κύριος Αβραμόπουλος. Ή ο κύριος Γεωργιάδης λίγους μήνες πριν! Δε νομίζουμε ότι σας συμφέρουν οι ιστορικές αναδρομές.
Αφήστε λοιπόν τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που συστρατεύονται στο πρόγραμμα και τις στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και παραδεχτείτε ότι αυτό που φοβάστε είναι ότι σήμερα αποκαλύπτονται και απειλούνται οι συνιστώσες της διαπλοκής».

«Είναι προφανές ότι η ΚΟΕ δεν συντάσσεται και αντιτίθεται αποφασιστικά στο σχέδιο της “κατοχικής δραχμής,,… Με βάση τα παραπάνω, εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό, ότι το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητες και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την ΚΟΕ και την σχετική ιστοσελίδα της  www.koel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: