ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά προτείνει δέσμευση καταθέσεων!

Φαήλος Κρανιδιώτης, εξ απορήτων του Αντ. Σαμαρά

Σύντομη πολιτική ανασκόπηση από την Ελλάδα και την ΕΕ
 
Δέσμευση καταθέσεων προτείνει σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά. Μπορεί τα παπαγαλάκια, ψευδώς, να προπαγανδίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δεσμεύσει τα λεφτά των μικροκαταθετών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τη δέσμευση των καταθέσεων ως αναγκαστικό εσωτερικό δάνειο έχει προτείνει πολύ πρόσφατα ένας πολύ στενός σύμβουλος και καθημερινός συνομιλητής του Αντ. Σαμαρά, ο πρόεδρος του «Δικτύου 21» Φ. Κρανιδιώτης. Σχετικά έγγραψε και η  εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής». 

Προσεχτικά ακούει ο Αντωνάκης τις συμβουλές του Φαήλου!
Αλλά ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης; Δεν είναι όποιος κι όποιος. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά, της Νέας Δημοκρατίας στον Κορυδαλλό. Αν αυτό σας λέει κάτι, μιας και ο Αντ. Σαμαράς έχει ανέβει στα κεραμίδια επειδή ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός, επικεφαλής του Οικονομικού τμήματος του ΣΥΝ πρότεινε την φορολόγηση με 1% στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, δηλαδή στις πολυεθνικές που μέσω οφσόρ εταιρείες, παπατσήδικες δηλαδή, βγάζουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος πριν προλάβει το ελληνικό κράτος να επιβάλλει την σχετική φορολόγηση. Αυτούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καλύπτουν με τις ιαχές τους.

Άσμουσεν: Η ΕΚΤ εργάζεται μόνο πάνω στο "σχέδιο Α" για τη διατήρηση της Ελλάδας στο ευρώ Το "σχέδιο Α" της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) είναι η διατήρηση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ και η ΕΚΤ δεν εργάζεται παρά μόνο πάνω σ' αυτό, διαβεβαίωσε σήμερα ένας εκ των διευθυντών της, ο Γερμανός Γεργκ Άσμουσεν.

Στήθος με στήθος ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν οι τέσσερις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στον Τύπο, το Σάββατο και την Κυριακή, με τις μισές να δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ και τις άλλες μισές στο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και το Βερολίνο. Στο Παρίσι και το Βερολίνο θα βρεθεί τη Δευτέρα 21/5 και την Τρίτη 22/5 ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-EKM και Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, προκειμένου να έχει διμερείς επαφές με τις ηγεσίες της γαλλικής και γερμανικής Αριστεράς, αλλά και με θεσμικούς παράγοντες των δύο χωρών.

Κινητικότητα εκ δεξιών, προ του ΣΥΡΙΖΙΚΟΥ κινδύνου. Εξαιρετική κινητικότητα παρατηρήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο στα κόμματα της Κεντρο-ακρο-Δεξιάς. Με βασικό πόλο τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να εντείνεται μια προσπάθεια συσπείρωσης κομμάτων και στελεχών.

Βέλγιο: Συλλογή υπογραφών για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ. Διαδυκτιακό καλεσμά υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πολίτες στο Βέλγιο.

Kαταγγελία Παπαδημούλη για 120 κομματικές-ρουσφετολογικές προεκλογικές μεταθέσεις στο Υπ. Οικονομικών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατήγγειλε προεκλογικές μεταθέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και προέβη σε σχετική δήλωση.

Φλάντερς: Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων για το Ελληνικό χρέος. Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού
δικτύου.

Κάποιοι κερδίζουν απ' την κρίση (βίντεο της γερμανικής τηλεόρασης). Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή της ΝΕΤ "Πρωινή Ενημέρωση" και είναι απόσπασμα από εκπομπή του 1ου καναλιού της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD-1. Με στοιχεία και πολύ εμπεριστατωμένα αποδεικνύει ότι κάποιοι κερδίζουν από την οικονομική κρίση.

Την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στα
Πετράλωνα. Σε ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της 3ης δημοτικής κοινότητας θα παρευρεθεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για να συνομιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις των πολιτών.

Αυλαία των Πανελλαδικών με τη Νεοελληνική Γλώσσα. Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας άνοιξε σήμερα Δευτέρα, 21 Μαΐου, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος θα συναντηθεί ήμερα Δευτέρα, στο γραφείο του στη Βουλή, διαδοχικά με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενόψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 23 Μαΐου. Στις συναντήσεις θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν
την δραστηριότητα των κομμάτων την προεκλογική περίοδο.

Κοινή κάθοδος στις εκλογές Δράσης και Δημιουργίας Ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: