ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Αυτή η... κολόνια κρατάει χρόνια» και το συγκρότημα του ΔΟΛ δεν δεχνά

Ν. Κωνσταντόπουλος, ο εμπνευστής της δημιουργίας του ΣΥΡΙΖΑ - Αλ. Τσίπρας ο συνεχιστής και δημιουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Τότε που διευθυντής από τον ΔΟΛ ήθελε να γίνει Διοικητής Αγ. Όρους και ο πρόεδρος Ν. Κωνσταντόπουλος αντιτάχθηκε

Στην προσπάθειά τους οι συστημικές εφημερίδες να στοιχειοθετήσουν  κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, επιδίδονται σε φαιά προπαγάνδα, δύο εβδομάδες προ των εκλογών. Η κρατικοδίαιτη εφημερίδα «Τα Νέα» -που ως γνωστόν ανήκει στο συγκρότημα Λαμπράκη από κοινού με το «Βήμα»- έκανε μία ακόμη αλχημεία εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, καθώς οι του συγκροτήματος βλέπουν το κράτος ως λάφυρο για την συνέχιση της εξασφάλισης θαλασσοδανείων που θα εγγυάται το κράτος, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το ισχυρό ενδεχόμενο ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας  εκ μέρους της αριστεράς, απειλεί τα συμφέροντά τους. Γι αυτό και επιστρατεύουν τον βούρκο της φαιάς δημοσιογραφίας για να τον πλήξουν. Δεν έχει σημασία γι αυτούς ότι πριμοδοτούν την Δεξιά, παρ’ ότι υποτίθεται πως  «Τα Νέα» ανήκουν στον προοδευτικό χώρο.
Νενέκους της πολιτικής πάντα είχαμε στο νεότερο ελληνικό κράτος, έτσι και τώρα. Η κα Ντόρα, με μία αήθη προσπάθεια, προσφέρθηκε στα «Νέα» με ρόλο κομπάρσου, υπέρ του λαϊκιστή, ακροδεξιού, κατά παλαιότερους χαρακτηρισμούς εκ μέρους της, Αντ. Σαμαρά! Οι βολές του σχετικού δημοσιεύματος κατευθύνθηκαν και προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κατηγορία είναι ότι ως δικηγόρος υπερασπίστηκε στοχοποιημένο κατηγορούμενο, μαχητή των ανθρώπινων και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, τον οποίο όμως η Δικαιοσύνη απάλλαξε δύο φορές!
Εδώ να υπενθυμίσω ότι πριν μερικά χρόνια όταν ήταν πρόεδρος στον ΣΥΝ ο Ν. Κωνσταντόπουλος και ο σημερινός διευθυντής της εφημερίδας «Βήμα» Σταύρος Ψυχάρης βρέθηκε ξαφνικά να έχει αναγορευθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ Πολιτικός Διοικητής του Αθωνικής Πολιτείας, του Αγίου Όρους, ετέθη ερώτημα εκ μέρους του προέδρου Κωνσταντόπουλου, εάν ο Στ. Ψυχάρης κατέχει τα προσόντα για την θέση αυτή.
Εκεί απεδείχθη ότι το πτυχίο Ψυχάρη για το… καβάλημα στην θέση του Διοικητή ήταν… πέτσινο. Κοινώς άνευ σπουδών χορήγησή του! Και φυσικά το συγκρότημα του ΔΟΛ δεν έτυχε του προνομίου της ανάληψης της εργολαβίας για την ψηφιοποίηση των θησαυρών του Όρους, αφού μετά τον σάλαγο της ευνοιοκρατικής μεταχείρισης, ο τότε Πρωθυπουργός Σημίτης αναγκάστηκε σε αναδίπλωση.
Έκτοτε, ότι ακούει στο όνομα Κωνσταντόπουλος, στην πρώτη ευκαιρία,  ρίπτεται στο θηριοτροφείο της οδού Χρ. Λαδά. Και στη συνέχεια οι δηλητηριασμένες δημοσιογραφικές πέννες αναλαμβάνουν να γράφουν επικήδειους!
          Τα πολιτικά πράγματα μπορεί να άλλαξαν, αλλά αυτή η... κολόνια κρατάει χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: