ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Οδεύει προς το 30% ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και παθαίνουν σοκ οι αναλυτές!

Περπατώντας προς την εξουσίας με αριστερό πρόσημο!



Έτσι εξηγείται η συνδυασμένη επίθεση ευρωπαϊκών και ντόπιων συμφερόντων


28,1% ΣΥΡΙΖΑ,
20,5% ΝΔ,
11,8% ΠΑΣΟΚ,
8,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
5,7% ΚΚΕ,
5,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,
4,1% ΔΗΜΑΡ,
3,3% ΛΑΟΣ,
3,0% ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ


Με τα παραπάνω ποσοστά που προέρχονται από τηλεφωνική μέτρηση, ως πελάτης της οποίας εμφανίζεται πανελλαδική εφημερίδα και είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σαρώνει προς την αυτοδυναμία! Έτσι εξηγείται η συνδυασμένη επίθεση ευρωπαϊκών και ντόπιων συμφερόντων, που βλέπουν από τις δικές τους δημοσκοπήσεις που κάνουν ότι η κυβέρνηση της αριστεράς σε λίγο θα είναι πραγματικότητα στη Ελλάδα!
Οι αναλυτές έχουν πάθει σοκ, αφού το εκλογικό σώμα εμφανίζεται ως κινούμενη άμμος.
Ο Αλ. Τσίπρας μαζεύει από παντού και καλπάζει προς το 30%, με τη ΝΔ να μένει καθηλωμένη στο ψυχολογικό φράγμα του 20%. Το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται και άλλο, χάνοντας ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάμψη παρουσιάζει και ο Καμμένος που χάνει ψήφους κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο προς ΝΔ. Ακόμη χαμηλότερα το ΚΚΕ, κάμψη η Χρυσή Αυγή, το ίδιο και ο Κουβέλης. Ο Καρατζαφέρης μπαίνει στη Βουλή, το ίδιο οριακά όμως και οι Μάνος-Τζήμερος που παίρνουν ψήφο από ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία. Ελάχιστο ποσοστό που δεν υπερβαίνει καν τη μονάδα πήρε μαζί της στη ΝΔ η Ντόρα.
(Από το μπλοκ kourdisto portocali)

Δεν υπάρχουν σχόλια: