ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Για λίγα ψηφαλάκια ρε γαμώτο!


15-4-2008, στον καταυλισμό της Ευρώτα μαζί με τον Αλ. Τσίπρα ο Ν. Τσούκαλης δεξιά. Τι άλλαξε από τότε για να μεταβάλλει τη θέση του για κατάργηση της συνθήκης "Δουβλίνο ΙΙ";


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Διάβασα στη σημερινή εφημερίδα «Πελοπόννησος» της Πάτρας, συνέντευξη του βουλευτή Αχαΐας  της ΔΗΜΑΡ, για το μεταναστευτικό της Πάτρας, όπου αναφέρονται, μεταξύ άλλων και τα παρακάτω, που καμία σχέση δεν έχουν με την αριστερά και μάλιστα την δημοκρατική και της ευθύνης:
«Ο Νίκος Τσούκαλης επεσήμανε ότι υπάρχει πρόβλημα εθνικής ασφάλειας και πρέπει εδώ και τώρα να ληφθούν μέτρα, γιατί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη» λέει προς την δημοσιογράφο Γωγώ Καραλή, για να το ακούσει και ο αρμόδιος Υπουργός!
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, οι… καρμπονάροι από την Ανατολή μπορεί και να αποσταθεροποιήσουν την καθεστηκυία τάξη και ίσως σε συνεργασία με τα ισλαμικά κέντρα Μπιλάντεν να βάλουν σε εφαρμογή το κρυφό σχέδιό τους για εντατική αναπαραγωγή παιδιών με σκοπό την χρησιμοποίησή τους για την άλωση των χριστών ηθών της πατρίδας;
Επίσης: «Ο Νίκος Τσούκαλης τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας ενός κέντρου καταγραφής και φιλοξενίας αλλοδαπών γιατί όπως παρατήρησε «θα έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης».
Θα υπενθύμιζα μάλιστα, ότι η πολιτεία που θα αναλάβει την φύλαξή τους θα δημιουργήσει ένα εκατομμύριο νέες θέσεις εργασίας, όπως σχεδίαζε εκείνος ο ανεκδιήγητος υπουργός Προστασίας από τον Πολίτη, ο κ. Χρυσοχοΐδης. Οπότε όσο θα τους «φιλοξενούμε» τόσο θα διατηρούμε τις θέσεις εργασίας.

Μάλιστα μας πρότεινε ο βουλευτής της ΔΗΜΡ, εμμέσως να υιοθετήσουμε  τις εγκαταστάσεις της Αστυνομίας. Έτσι εκτός από την ενοικίαση αστυνομικών οχημάτων για φύλαξη ιδιωτικών περιουσιών και την χρήση ανδρών της ΕΛΑΣ, για την προσωπική φρούρησή μας επί πληρωμή με την ώρα, θα μπορεί η Αστυνομία  να συμβάλει ώστε αποκτήσουμε φυλακές υψίστης ασφαλείας ανοικτού τύπου.
 
11-4-2009. Σάββατο του Λαζάρου στον καταυλισμό της Ευρώτα.
«Χαρακτήρισε δε, υποδειγματικό χώρο φιλοξενίας την Αμυγδαλέζα, όπου μεταφέρονται ήδη όσοι πρόσφυγες εντοπίζονται σε διάφορα σημεία της Αττικής ή αλλού».
Δηλαδή αντί να τους κλείσουν στις φυλακές, που έχουν γεμίσει ασφυκτικά από χιλιάδες παραπτωματίες για μικροπαραβάσεις, να τους μπουζουριάζουμε στα ανοικτά στρατόπεδα… φιλοξενίας!
Άλλωστε, όπως μας ενημερώνει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, το όφελος θα είναι διπλό, εκτός από την εθνική μας ασφάλεια που θα διαφυλάξουμε με το μπουζούριασμα ανθρώπων κυνηγημένων από τις εστίες τους, λόγω πολέμων ή αυταρχικών καθεστώτων ή ακόμη λιμού και φτώχειας, μπορεί με αυτούς να πιέσουμε. 
«Η ύπαρξη των κέντρων λειτουργεί και ως μέτρο πίεσης των πρεσβειών των χωρών από τις οποίες έχουν έρθει οι μετανάστες στην Ελλάδα, για να εκδώσουν τα αναγκαία πιστοποιητικά» μας διαφωτίζει ο βουλευτής!
Έγραψα την λέξη «διαφωτίζει», μα δεν σημαίνει ότι ο εν λόγω έχει τώρα πια καμία σχέση με τον Διαφωτισμό, τον οποίο κατά την συγκρότηση του κόμματος είχαν αναγάγει σε κορωνίδα οι της ΔΗΜΑΡ! Πολύ πριν το μεταναστευτικό μετατραπεί σε ανθρωπιστική κρίση στην Πάτρα, που ώθησε στο φόνο του τραγικού Θ. Λαζανά!
Διότι ούτε καν που πέρασε από το μυαλό του η υποχρέωση ενός αριστερού, του κάθε αριστερού, για υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Βλέπει τους μετανάστες ως πρόβλημα, όταν είναι γνωστό ότι οι ίδιοι έχουν πρόβλημα! Λες και δεν είναι αιτία οι κυβερνήσεις –οι περισσότερες διεφθαρμένες- των χωρών από τις οποίες προέρχονται.
Καμία σκέψη για την προστασία των παιδιών μεταναστών, που μας επιβάλλουν διεθνείς συνθήκες. Και το σπουδαιότερο. Ξέχασε ότι η συνθήκη του «Δουβλίνου ΙΙ» πρέπει να αναθεωρηθεί, εάν όχι να καταργηθεί, ώστε να αρθεί το εμπόδιο που τους κρατά αιχμάλωτους στην Ελλάδα και κατά τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ εν δυνάμει φυλακισμένους σε… Αμυγδαλέζες, που είναι και το πρότυπο που μας προτείνει. Ούτε καν για ανοικτά κέντρα φιλοξενίας δεν μίλησε, κάτι που τόλμησε να προτείνει ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ σε τοπικό ραδιοσταθμό σήμερα το πρωί, χωρίς να φοβηθεί μην τον κατηγορήσουν πως προτείνει θέση που η ριζοσπαστική αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, διακηρύττει από καιρό και χθες επανέλαβε με ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή Αχαΐας.
Στο κάτω, κάτω, δεν καταλαβαίνουν εκεί στη ΔΗΜΑΡ ότι μετά τις 17-6-12, ερχόμενη στην κυβέρνηση η αριστερά, θα πιεστεί από τους συντηρητικούς Ευρωπαίους και σε περίπτωση που απειληθεί η χώρα μας, εύκολο θα μας είναι να ανοίξουμε τα δυτικά σύνορά μας και τότε να δούμε πόσο θα κρατήσει η δική τους πίεση σε μας;
Αλλά όταν βλέπεις κοντόφθαλμα τέτοια ζητήματα, υπό το άγχος της επανεκλογής, ε, η κατάληξή σου θα είναι ο πολιτικαντισμός.
Για λίγα φηφαλάκια ρε γαμώτο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: