ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μπαλ μασκέ Μπένι κι Αντωνάκη ο δεύτερος γύρος των εκλογών !

Εφιάλτης τους έχει γίνει το ενδεχόμενο κυβέρνησης της Αριστεράς.


Κατεστημένο και πολιτικοί υπεργολάβοι του, έχουν χάσει την ψυχραιμία τους

Σε χορό μεταμφιεσμένων (μπαλ μασκέ) εξελίσσεται η προεκλογική περίοδος για τις μνημονιακές δυνάμεις. Ο Σαμαράς προχωράει σε "γάμο" αμοιβαίου συμφέροντος με την Ντόρα, με μοναδική συγκολλητική ουσία το Μνημόνιο. Μπορεί να έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες μεταξύ τους, μπορεί να διαγράφηκε η Ντόρα, αλλά τώρα επιστρέφει, αφού πρώτα βάλει στο... μούσκιο (μίλησε για αναστολή) το κόμμα της. Έτσι πράττουν, διότι έτσι εξυπηρετούν τα ταξικά συμφέροντα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού κεφαλαίου. Σαμαράς και Μπακογιάννη ικανοποιούν και την εξουσιολαγνεία τους.
Ο Βενιζέλος ανακάλυψε τώρα δυνατότητες κατάργησης ορισμένων μνημονιακών μέτρων, τα οποία ο ίδιος, ως διαπραγματευτής, αποδέχτηκε, υπερηφανευόμενος μάλιστα ότι "διαπραγματευόταν λέγοντας όσα ήθελαν να ακούσουν οι πιστωτές".
Είναι προφανές ότι ο δικέφαλος δικομματισμός, η (κεντρο-)δεξιά Σκύλλα και η κεντρο-(αριστερά) Χάρυβδη, επιχειρούν να αρπάξουν την ψήφο των πολιτών κρύβοντας την απόλυτη προσήλωσή τους στο Μνημόνιο και μεταφέροντας την τρομοκρατική εκστρατεία της Μέρκελ ότι επίκειται η εκδίωξη της Ελλάδας από το ευρώ. Όλοι τους, κατεστημένο και πολιτικοί υπεργολάβοι του, έχουν χάσει την ψυχραιμία τους μπροστά στο λαϊκό ρεύμα που επιμένει να εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και να του προσδίδει δυναμική νίκης. Καθαρής νίκης!


Δεν υπάρχουν σχόλια: