ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πρωτιά με 20,3% ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι 14,2% της ΝΔ δείχνει η VPRC

Η δημοσκόπηση όπως παρουσιάστηκε χθες στο δελτίο του MEGA.

Φόρο 1% προτείνει ο Γιάννης Μηλιός για κάποιες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας!

Πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πολύ υψηλά τα ποσοστά των αναποφάσιστων σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού Επίκαιρα.
Η έρευνα ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 14 Μαΐου, πριν δηλαδή ναυαγήσουν οι διερευνητικές εντολές του ΠτΔ και δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 20,3% στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ 14,2%, το ΠΑΣΟΚ 10,9% ενώ ακολουθούν η ΔΗΜΑΡ με 6,1%, το ΚΚΕ με 4,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,7%, η Χρυσή Αυγή με 2,2%, η Δημιουργία Ξανά με 1,6% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,1%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 2,3% των ερωτηθέντων, το ποσοστό της αποχής, του λευκού ή του ακύρου διαμορφώνεται στο 9,7% ενώ αναποφάσιστο και "δεν ξέρω, δεν απαντώ" δηλώνει το 23,3% των ερωτηθέντων.

Την ίδια ώρα, ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε ότι οι πολίτες καταδίκασαν τα κόμματα του δικομματισμού προσθέτοντας ότι το χρήμα δεν έχει πατρίδα και ότι δεν έχει σημασία αν η Ελλάδα θα είναι στο ευρώ ή όχι.
«Το πρόβλημα δεν είναι εάν θα είσαι ή δεν θα είσαι στο ευρώ. Για εμάς το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Λοιπόν, δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ. Μας ενδιαφέρει ότι δεν μπορεί το χρήμα να κανονίζει τις τύχες ενός λαού», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια διευκρινίζοντας τόνισε ότι θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και την ΕΕ, πλην όμως «ξανατονίζω ότι το χρήμα δεν έχει πατρίδα».
Εν τω μεταξύ, ο υπεύθυνος για θέματα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μήλιος, επισήμανε ότι θα μπορούσε να μπει ένας φόρος της τάξης του 1% στις μεγάλες επιχειρήσεις ώστε το κράτος να αυξήσει τα έσοδά του.
«Ανάμεσα σε αυτά τα έκτακτα μέτρα ως ένα παράδειγμα ήταν ότι σε έναν αριθμό μεγάλων επιχειρήσεων ας πούμε σε κάποιες χιλιάδες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας θα μπορούσε να φορολογηθεί ο τζίρος τους κατά 1% το οποίο θα απέφερε πάνω από 1 δισ. ευρώ έσοδα στο κράτος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μήλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: