ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κι άλλος ένας αντάρτης κατά του Μνημονίου, ο τρελαντωνάκης μας!

Μωρέ κάτι ψήφους μπάνισα εκεί ψηλά!

Μετά τον Μπένι που δηλώνει ότι αντάρτεψε κατά της Τρόικας, ήρθε η σειρά του
 
Μετά τον Μπένι του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δηλώνει ότι έκανε κρυφό αντάρτικο κατά της Τρόικας, ένας ακόμη αντάρτης μας προέκυψε χθες, ο τρελαντωνάκης μας!
Σε ερώτηση για το ποια συγκεκριμένα σημεία του μνημονίου σκοπεύει να επαναδιαπραγματευτεί, ο τρελαντωνάκης μας, κατά την συνέντευξή του στην εφημερίδα  Real News, δηλώνει: Περικοπές συντάξεων που πρέπει να αποκατασταθούν. Δεν πρέπει να γίνουν νέες περικοπές ειδικών μισθολογίων και θα πρέπει να αποκατασταθούν και αυτές που έγιναν. Μειώσεις φόρων, αλλαγή του χαρατσιού, επέκταση επιδόματος για τους ανέργους από ένα στα δύο χρόνια. Να γίνουν οι νέες περικοπές δαπανών -τα 11,5 δισ. ευρώ- σε τέσσερα και όχι σε δύο χρόνια.
Γιατί αυτές τις… βελτιώσεις τις προτείνει τώρα προεκλογικά και όχι πριν δεν το διευκρίνισε. Όπως δεν ανέφερε πως θα αλλάξει το Μνημόνιο που το υπέγραψε και δεσμεύτηκε ότι είναι αναγκαίο!
Φαίνεται ότι ο… τρελαντωνάκης μας, προκειμένου να πάρει εξουσία, όχι μόνο δέχεται όλη την ακροδεξιά στο κόμμα του, αλλάζοντάς του τον χαρακτήρα, με τις εμφυλιοπολεμικές κορόνες που εξαπολύει, αλλά και αλλαγές επαγγέλλεται ως πολιτικάντης του ’50.
Ακόμη και ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, μετά τις εκλογές άφησε. Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, είπε ότι μετά τις εκλογές η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία «με όποιους δέχονται δύο βασικά πράγματα: αλλαγή του μνημονίου και παραμονή στο ευρώ», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Φώτη Κουβέλη.
Σε ερώτηση εάν θα συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο, ο τρελαντωνάκης μας δήλωσε: «Ο κ. Καμμένος έχει πει ότι "ούτε πεθαμένος" δεν συνεργάζεται με εμάς. Κι εγώ ασφαλώς του εύχομαι να έχει καλή υγεία ο άνθρωπος».
Σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αλ. Τσίπρα, είπε ότι «όποιος συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει τα υφεσιακά χαρακτηριστικά της δανειακής σύμβασης, αλλά να παραμείνει στο ευρώ, ασφαλώς και χωράει. Αλλά πρέπει να το ξέρουμε κι εμείς από πριν. Όχι να συνεργαστούμε με τις μισές συνιστώσες και αύριο να κυριαρχήσουν οι άλλες μισές που θέλουν έξοδο από το ευρώ».
 Φυσικά δεν είπε λέξη για το εάν συμφωνούν μαζί του οι άλλοι πέντε πρώην και νυν αρχηγοί κομμάτων που ως συνιστώσες συμβιούν στο κόμμα της ΝΔ, με δέλεαρ την εξουσία! Πάντως ο τρελαντωνάκης μας είναι κατά του Μνημονίου τώρα. Όχι όπως ο Τσίπρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: