ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αντάρτικο κατά της Τρόικας από το Σεπτέμβριο του 2011 έκανε ο Μπένι!

Την ώρα που ο Μπένι απειλεί την Τρόικα, ότι θα ψηφίσει το Μνημνόνιό της!


Αλλά υπέγραψε τους νόμους της, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Διακαναλική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος για να μας ενημερώσει για το κρυφό αντάρτικο που είχε στήσει στις Βρυξέλλες εναντίον των Ευρωπαίων καπιταλιστών που ήθελαν να μας επιβάλλουν και το Μνημόνιο 2, για το οποίο, ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε και… έβαλε την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά!  
Έτσι ερωτηθείς, από τη δημοσιογράφο του «Εθνους» Φώφη Γιωτάκη, τι έχει αλλάξει από την 6η Μαΐου και έπειτα ώστε το ΠΑΣΟΚ να εισηγείται πλέον αναθεώρηση δυσμενών όρων του Μνημονίου, και γιατί αυτό δεν έγινε και προεκλογικά, ο Ευ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι η σύγκρουσή του με την Τρόικα για το θέμα της αναθεώρησης είναι παλαιότερη, (σημείωση του blog, αρχαιόθεν που λέγανε κι οι παλιότεροι) ξεκινώντας ουσιαστικά με την αποχώρησή της από το γραφείο του το Σεπτέμβριο του 2011. «Τώρα λέω δημόσια ποιά ήταν τα σημεία της σύγκρουσής μου με την τρόικα», είπε. Αρνήθηκε την αιτίαση για μεταστροφή στις θέσεις του, παραπέμποντας σε τοποθετήσεις του ιδίου μετά την εκλογή στην προεδρία του Κινήματος αλλά παραδέχθηκε ότι η αλλαγή των ευρωπαϊκών συσχετισμών καθώς και η ολοκλήρωση του PSI ωφέλησε το αίτημα για αναθεώρηση.
Φυσικά ξέχασε να αναφέρει ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ με την συνεπή στάση που κράτησε όλον αυτό τον καιρό και που την εκτίμησε το εκλογικό σώμα, ήταν η αρχή να αλλάξει το ευρωπαϊκό κλίμα, για τη χώρα μας, προς θετική κατεύθυνση!
 «Οι στόχοι μας είναι δύο, ο εκλογικός στόχος και η ανασύσταση της παράταξης, ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί μία κυβέρνηση με κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά».

ΣΥΡΙΖΑ: Αργά ανακάλυψε την αναθεώρηση
Οξεία κριτική άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή την διακαναλική του συνέντευξη, κατηγορώντας τον ότι «ανακάλυψε όψιμα την αναθεώρηση του μνημονίου», αφού «φρόντισε πρώτα να εισηγηθεί και να ψηφίσει όλους τους κατεδαφιστικούς για την κοινωνία και την οικονομία μνημονιακούς νόμους, να μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, να κουρέψει τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων».
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντί να επιτίθεται στις πολιτικές δυνάμεις που από την αρχή και με σταθερότητα ανέδειξαν τις καταστροφικές επιπτώσεις των μνημονίων για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, θα έπρεπε να εξηγήσει στην ελληνική κοινωνία τη σθεναρή επιμονή του στις μνημονιακές δεσμεύσεις που απομακρύνουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη και αποδομούν την Ευρώπη.
Είναι φανερό πως οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής λύσης, για να είναι αποτελεσματική προϋποθέτει την ακύρωση του μνημονίου, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Κροκοδείλια δάκρυα
«Η Βουλή ψήφισε την εγγύηση του ελληνικού κράτους για καταθέσεις μέχρι 100 χιλιάδες ευρω, ενώ υποστήριξε ότι οι τράπεζες καταρρέουν γιατί το κράτος λεηλάτησε όλες τις μικροκαταθέσεις των πολιτών με την άδικη φορολογία. Και γι' αυτό φταίει ο κ Βενιζέλος που το εισήγαγε, αλλά και ο κ. Σαμαράς που στήριξε Βενιζέλο στην κυβέρνηση Παπαδήμου αντί να πάει σε εκλογές», ανέφερε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος σχολιάζοντας την διακαναλική συνέντευξη του Ευ.Βενιζέλου.
Ο κ. Μαρκόπουλος αναφερόμενος στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά είπε ότι «τώρα τα δάκρυα του κ. Βενιζέλου είναι κροκοδείλια και οι υποσχέσεις του κ. Σαμαρά είναι καθρεφτάκια για Ινδιάνους».
«Αλλά γιατί ανησυχούν για τις Τράπεζες; Αφού χρέωσαν με 38 δισ. τους πολίτες για την επιβίωσή τους. Θέλουν κι άλλα;», κατέληξε.

ΔΗΜΑΡ: Δεν λέει λέξη για τις ευθύνες του
«Ο κ. Βενιζέλος από τη μια καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού και από την άλλη δεν ξεχνά τη λογική του πελατειακού κράτους που μας οδήγησε ως εδώ. Δεν λέει, όμως, λέξη για τις δικές του ευθύνες και για την κρίση στη χώρα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: