ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πρώτος με 30% ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ακολουθεί η ΝΔ με 26%

Η Αλέκα νουθετεί υπό το βλέμμα Ζαχαριάδη.


Η Αλέκα επισημαίνει: Το σύστημα «θα βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη λάτζα της χρεοκοπίας»!

 Δυναμική νίκης και λαϊκής εμπιστοσύνης προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταγράφεται και στη δημοσκόπηση Μαΐου για τον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή» από την Public Issue, για την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έρχεται πρώτος με διαφορά 4 μονάδων από τη ΝΔ. Παραμένει σταθερή η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ΝΔ, ενώ απεγνωσμένα ο Αντ. Σαμαράς κάνει ατυχείς  μετωπικές επιθέσεις κατά του Αλ. Τσίπρα.

Από την πλευρά της άλλης αριστεράς, η Αλ. Παπαρήγα, του ΚΚΕ, σήμερα το πρωί σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 (Γ. Παπαδάκης) υποστήριξε αμήχανα πως το αστικό σύστημα «θα βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη λάτζα της χρεοκοπίας», ενώ ο Θ. Μαργαρίτης, της ΔΗΜΑΡ, εμφανώς στριμωγμένος δήλωσε στον ίδιο σταθμό ότι «η ΔΗΜΑΡ επιμένει στην σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο» εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που «ζητά την καταγγελία του Μνημονίου»!  
Όπως προκύπτει από το Βαρόμετρο της Public Issue, διαμορφώνεται σκηνικό πόλωσης, με ευθύνη του Αντ. Σαμαρά, όσο πλησιάζουν χρονικά οι κάλπες. Σύμφωνα με το Βαρόμετρο, που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της «Κ», ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και Ν.Δ. ενισχύουν, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, τα ποσοστά τους και η διαφορά μεταξύ τους παραμένει στις 4 ποσοστιαίες μονάδες.
Συγκεκριμένα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30%, έπεται η Ν.Δ. με 26% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 15,5%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 8%, η ΔΗΜΑΡ με 6,5%, το ΚΚΕ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 4% και η Δημιουργία Ξανά - Δράση με 3%. Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται από το 24% των ερωτηθέντων ο Αλέξης Τσίπρας και ακολουθούν ο Αντώνης Σαμαράς με 19%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 17% και ο Φώτης Κουβέλης με 11%.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντ. Σαμαράς, για να μην τον αμφισβητούν στο εσωτερικό του κόμματός του, πολώνει το κλίμα και εξαπολύει μετωπική επίθεση κατά του Αλ. Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί ότι τραυματίζει τις διεθνείς συμμαχίες της Ελλάδας, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να υπενθυμίσει στον πρόεδρο της Ν.Δ. όσο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι δεν διαπραγματεύτηκαν. Μίλησε για «ταξικό πόλεμο» κατά της κοινωνίας και επανέλαβε ότι το πρώτο Μνημόνιο έγινε για τους δανειστές, ενώ το δεύτερο για τους μεγαλοεργοδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: