ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Και η Pulse δείχνει άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπησή της για το "Ποντίκι"

Φωτογραφία Αρχείου.

Σταθερά στη δεύτερη θέση ακολουθεί η ΝΔ

Πάντα πρώτος παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέες δημοσκοπήσεις που  βλέπουν το φως της δημοσιότητας, -της VPRC που δημοσιεύτηκε σήμερα για το περιοδικό «Επίκαιρα» και της Pulse για το «Ποντίκι». Την ίδια ώρα, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ βλέπουν τα ποσοστά τους- στη μια δημοσκόπηση- να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση- και στην άλλη να διατηρούνται στα ίδια-, ενώ ο Φ. Κουβέλης και ο Αλ. Τσίπρας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων πολιτικών αρχηγών.
Σε ό,τι αφορά τη δημοσκόπηση της Pulse, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σημαντική άνοδο από την 6η Μαΐου, (22%) και η Ν.Δ. βρίσκεται στο 19,5%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με πτώση στο 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%, το ΚΚΕ, η ΔΗΜ.ΑΡ. και η Χρυσή Αυγή 5,5%. Τα υπόλοιπα κόμματα, βρίσκονται μακριά από το 3% ώστε να εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή, ενώ μοιρασμένη είναι η κοινή γνώμη στο ερώτημα αν ορθώς προκηρύχθηκαν οι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: