ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή σύσκεψη πέντε φορέων στον Εμπορικό για το χαράτσι της ΔΕΗ


Κάποια πενηντόφραγκα χρειάζεσαι σήμερα για το ρεύμα, συν το χαράτσι!

Σήμερα το μεσημέρι στις μία στην αίθουσά του στο άνω μέρος πλ. Γεωργίου

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, Ο Εμπορικός και Επαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Δύμης, η ΕΙΝΑ, η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Πατρών-Αιγίου, και η ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτ. Ελλάδας, μας καλούν αύριο την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 1 το μεσημέρι στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας, με θέμα ανοικτής  συζήτησης την αντιμετώπιση της προσπάθειας της κυβέρνησης για επιβολή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ. Στην ανακοίνωση των πέντε τοπικών φορέων περιλαμβάνονται και τα παρακάτω:

«Σας καλούμε για τη συνεργασία απέναντι στον εκβιασμό της κυβέρνησης που απειλεί με διακοπή ενός κοινωνικού αγαθού, του ρεύματος, σε όσους αδυνατούν ή αρνούνται να καταβάλλουν στη ΔΕΗ και στους άλλους παρόχους το τέλος ακίνητης περιουσίας, (κρίνοντας την ΔΕΗ αναρμόδια γιʼ αυτό) με το λογαριασμό της κατανάλωσης ρεύματος.
 Μ' αυτό τον τρόπο, η ΔΕΗ και οι πάροχοι θα είναι υπόλογοι στη Δικαιοσύνη σε περίπτωση που προβούν σε εντολή διακοπής ρεύματος, τη στιγμή που θα έχει πληρωθεί η αξία του ρεύματος που έχει καταναλωθεί. Γι αυτό -στη σύσκεψη- θα παραβρίσκονται και εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών όπου απευθυνθήκαμε για την Νομική τους στήριξη.
 Η κυβερνητική ανάλγητη, εκβιαστική και προδήλως αντισυνταγματική ρύθμιση για αύξηση των κρατικών εσόδων, μέσω του κοινωνικού αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος, αδιαφορώντας παράλληλα για την επιβίωσης του λαού, εγείρει το καθήκον της άμεσης και αποφασιστικής αντίδρασης.
 Σε κανέναν δε θα κοπεί το ρεύμα, κανείς δε θα μείνει μόνος του στη θύελλα!

- Για τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών
Πρόεδρος Γ. Ρώρος, Γραμ. Ν. Στριφτούλιας

- Για την Τ.Ε. ΕΔΟΠ /ΔΕΗ Πατρών-Αιγίου
Πρόεδρος Θ. Κανελλόπουλος, Γραμ. Άννα-Μαρία Ρογδάκη.

- Για την ΕΙΝΑ
Πρόεδρος Κ. Γιαννάκενας, Γραμ. Αναστ. Γιακουμής

- Για την ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτ. Ελλάδος
Πρόεδρος Π. Μουρελάτος, Γραμ. Δ. Κακογιάννης

- Για τον Εμπορικό και Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο Δύμης
Πρόεδρος Π. Κουνάβης, Γραμ. Φ. Ριχάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: