ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Φτωχεύει και το Τμήμα Πτωχεύσεων του Πρωτοδικείου Πατρών;

Χωρίς λεζάντα.


Χωρίς επιχορήγηση και ο Δήμος Πατρών - Από τον Αύγουστο έχει να στείλει χρήματα το Υπουργείο για την πληρωμή των υπαλλήλων

 Ότι θα κινδύνευε με πτώχευση ακόμη και το Τμήμα Πτωχεύσεων του Πρωτοδικείου Πατρών, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουνα. Και όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διότι άντε και πτώχευσε πραγματικά, ποιος θα αναλάμβανε να διαχειριστεί τις υποθέσεις των πτωχευμένων πολιτών της Πάτρας; Και δεν είναι και λίγες!
Αλλά ας αφήσουμε τα αστεία και ας μπούμε στην ουσία της υπόθεσης. Προ ημερών βρέθηκα στο παραπάνω Τμήμα και με έκπληξή μου έγινα αυτήκοος μάρτυς συμβάντων. Οι βεβαιώσεις μη πτώχευσης που ζητούσαν οι καταφθάνοντες συναλλασσόμενοι δεν ήταν δυνατόν να δοθούν αυθημερόν, καθ’ ότι έλλειπε χαρτί εκτύπωσης από τους εκτυπωτές. Η δε απάντηση που εδίδετο ήταν στερεότυπη. «Περάστε αύριο και θα δούμε. Δεν υπάρχει χαρτί να τυπώσουμε την βεβαίωσή σας».
Μάλιστα συμπολίτης αναγκάστηκε να προσκομίσει ο ίδιος χαρτί από τον υπολογιστή του προκειμένου να εξυπηρετηθεί. «Αυτό δεν μπορούμε να το συνιστήσουμε εμείς» έλεγε υπάλληλος που βρισκόταν στην δύσκολη θέση να εξηγήσει το ανεξήγητο.
Στους καιρούς της επιβολής των αντιλαϊκών Μνημονίων όλα μπορεί να συμβούν τελικά. Ακόμη και να μην τυπώνονται οι βεβαιώσεις λόγω μη υπάρξεως ανάλογου κονδυλίου ή και να μην αποστέλλονται οι επιχορηγήσεις των Δήμων.
Από τον Αύγουστο δεν έστειλε την επιχορήγηση στο Δήμο Πατρέων  το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Δήμος υποχρεώνεται να καταβάλει μισθούς εργαζομένων από τα διαθέσιμά του και εάν και τούτο τον μήνα δεν συγκινηθεί το Υπουργείο, τότε βράστε όριζα. Πάλι θα βρεθούμε σε κλειό σκουπιδιών και απεργίες διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: