ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εικόνες από το κοντινό μέλλον - Παπανδρέου σε απόδραση

 
ΔΕΙΤΟ το ΒΙΝΤΕΟ που έκανα copy από την ανάρτηση στο youToybe του βλογκερ va8ikokkino.

Ραδιοσταθμοί και τηλεοπτικά κανάλια από σήμερα το απόγευμα μεταδίδουν τις δραματικές εξελίξεις που τρέχουν στην ελληνική πρωτεύουσα. Καθ' α ανεκοίνωσε ο κρατικός ραδιοσταθμός Αθηνών πλήθη λαού έχουν κατακλύσει τους χώρους πέριξ της οικίας του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου κραυγάζοντα συνθήματα κατά της κυβερνήσεώς του, που αγνοείται από τις μεσημβρινές ώρες. Αλλόφρονα προσπαθούν να γκρεμίσουν την σιδερόπορτα που προστατεύει το εσωτερικό χώρο και την οικία του Πρωπουργού, ενώ ακροβολιστές εν υπηρεσιακή στολή δημιουργούν ανθρώπινο τείχος προστασίας.
Στην ταράτσα του προεδρικού μεγάρου ακούγετο βόμβος  ελικοπτέρου και εικάζεται ότι σε αυτό βρίσκεται ο Γ. Παπανδρέου τη συνοδεία Παπακωνσταντίνου. Για περισσότερες πληροφορίες ο κρατικός ραδιοσταθμός παραπέμπει στο συνήθως πάντα ενημερωμένο youToube. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: