ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σε εκλογική ετοιμότητα τίθενται οι δυνάμεις του ΣΥΝ στην Πάτρα


Φωτογραφία αρχείου

Συνέλευση στις 7.30 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, ενώ οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ενεργοποιούν και τον ΣΥΡΙΖΑ
  Υπό το φώς των νέων πολιτικών δεδομένων συνέρχεται σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πάτρα, έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ΣΥΝ. Αντικείμενο της συνέλευσης είναι η ανάλυση των αποφάσεων της ΚΕΠΕ του ΣΥΝ και η εκλαΐκευσή τους. Επίσης η ανάγκη να τεθεί σε προεκλογική τροχιά το σύνολο της κομματικής δύναμης και ευθυγραμμισθεί με  την πορεία των πολιτικών οργανώσεων  των δίπλα νομών εν όψει των εκλογών, που είναι πιθανό να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή και πάντως το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012.

 Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ
Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται, έθεσαν σε Συνασπισμό και ΣΥΡΙΖΑ νέα καθήκοντα. Το Σάββατο συνεδρίασε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ, ενώ χθες το πρωί έχει ορισθεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος της ηγεσίας είναι να τεθεί η ριζοσπαστική αριστερά σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα. Σχεδιάζεται έτσι μέσα στις επόμενες μέρες η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στη συγκρότηση εκλογικής επιτροπής υποστήριξης, επιτροπής εκλογικού προγράμματος και τεχνικής εκλογικής επιτροπής. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι ολοκληρώνονται οι συναντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με Αντιμνημονιακές δυνάμεις. Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέκο Αλαβάνο και το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, στην οποία, σύμφωνα με τις δύο πλευρές, επικράτησε καλό κλίμα και συμφωνήθηκε ο διάλογος να συνεχιστεί.
Απέναντι σε όλες τις δυνάμεις του Μνημονιακού μπλοκ, ή αλλιώς στο «κόμμα του Μνημονίου», το οποίο με βίαιο τρόπο επιχειρείται να ανασυγκροτηθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο ευρύ ενωτικό του κάλεσμα, που καθίσταται πια επιτακτικό. Στις νέες συνθήκες, ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε σε ενιαίο μέτωπο όλες τις δυνάμεις που αντιτίθενται στην “επονείδιστη” δανειακή σύμβαση και που, αν ετίθετο τελικά στην κρίση του λαού θα έδιναν αγώνα για ένα περήφανο "όχι".

“Τους καλούμε να ενώσουμε δυνάμεις να συμπαραταχθούμε, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική σε αυτό τον τόπο, είτε πριν από τις εκλογές με μια ευρεία εκλογική συμπαράταξη είτε και μετά από τις εκλογές, ώστε με μια νέα πλειοψηφία και με μια κοινοβουλευτική σύνθεση, που θα απηχεί την πραγματική επιθυμία του λαού μας, να προστατέψουμε τον λαό και την χώρα δίνοντας προοπτική και ελπίδα”

σημείωσε στην ομιλία του στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη, απευθύνοντας κάλεσμα και στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. που έπειτα από τις “κωλοτούμπες” του Αντ. Σαμαρά συνειδητοποίησαν τη θέση του ανάμεσα στις Μνημονιακές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: