ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η χώρα


Από την διαμαρτυρία των υπαλλήλων του ΥΠΕΣ.
  
* Παράλυση σε δημοτικές υπηρεσίες, υπό κατάληψη δημόσια κτήρια, κύμα οργής για το "ενιαίο μισθολόγιο" και την "εφεδρεία"
* Προς 48ωρη από ΓΣΕΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά την ψήφιση του επίμαχου πολυνομοσχεδίου
* Σωροί σκουπιδιών στους δρόμους από τη σφαγή κονδυλίων και ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
* Σε πολιτικό αδιέξοδο η κυβέρνηση, οργανώσεις της ΠΑΣΚΕ εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ, ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στην Κ.Ο.

Σε τέλμα η χώρα, καθώς η κυβέρνηση έχει προκαλέσει αλλεπάλληλα κύματα οργής και κινητοποιήσεων αρκούμενη να αναλάβει τη μοναδική πολιτική πρωτοβουλία διεξόδου: Να παραιτηθεί. Νέα δημοσκόπηση βυθίζει το ΠΑΣΟΚ στο 19,5% στην εκτίμηση ψήφου.
Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε χθες ότι γίνονται συζητήσεις για το "κούρεμα" του δημόσιου χρέους, που θα επιφέρει και μεγάλες δεσμεύσεις για τη χώρα. Σήμερα σπεύδει στις Βρυξέλλες για να ενημερωθεί από Ρομπάι και Γιούνκερ...
Η μία μετά την άλλη μεγάλες κλαδικές οργανώσεις εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ, όπως η ΠΑΣΚΕ σιδηροδρομικών και δικαστικών υπαλλήλων. Βαρύ το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, όπου επικρατεί αβεβαιότητα για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

(Εφημερίδα ΑΥΓΗ, Ημερομηνία δημοσίευσης: 13-10-2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια: