ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μαραθωνοδρόμος της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Πάτρα



Ο Γιάννης Φιλιππίδης (δεξιά) στον δήμαρχο Δημαρά.

Τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς

Τον 55χρονος Σερραίο υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Φιλιππίδη, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, χθες Τρίτη 11-10-11, στις 10 το πρωί. Ο Γιάννης Φιλιππίδης ξεκίνησε και πάλι το ταξίδι του μετά από αναγκαία διακοπή λόγω προβλημάτων υγείας, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και προσφοράς, συγκινημένος από συνανθρώπους μας που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες.
Σκοπός της προσπάθειάς του, είναι να μεταφέρει μηνύματα ευαισθητοποίησης στους πολίτες όλων των ηλικιών, αλλά και στις τοπικές Αρχές της κάθε περιοχής, πάνω στο ζήτημα της δωρεάς οργάνων, της εθελοντικής αιμοδοσίας και της ανάπτυξης οικολογικών συμπεριφορών.
Όπως ο ίδιος είπε δε, εκείνο που τον ώθησε στο συγκεκριμένο εγχείρημα, ήταν τα μακροχρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν άνθρωποι του οικείου περιβάλλοντός του.
Μετά την Κόρινθο ο Γιάννης Φιλιππίδης, σήμερα επισκέφθηκε την Πάτρα και αφού διασχίσει ολόκληρη την Πελοπόννησο θα επιστρέψει στον Πειραιά και από κει θα ξεκινήσει το τελευταίο μέρος του ταξιδιού του, που είναι η Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: