ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Εκκλήσεις για ηρεμία μετά το θάνατο του 53χρονου οικοδόμου


O 53χρονος,  έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης χθες στη διάρκεια των διαδηλώσεων. 

Για επίθεση παρακρατικών μιλά το ΚΚΕ, στους οποίους «συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι»

   Σε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία καλούν στελέχη του πολιτικού κόσμου στον απόηχο του τραγικού θανάτου του 53χρονου διαδηλωτή στο Σύνταγμα, επισημαίνοντας πως επιβάλλεται υπευθυνότητα.
    Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει πως ο θάνατος του 53χρονου οφείλεται στη «δολοφονική επίθεση» ξεκίνησε από μηχανισμό «στον οποίο συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι». Υπενθυμίζεται πως η γ.γ. του ΚΚΕ  είχε κάνει λόγο νωρίτερα για προσχεδιασμένη επίθεση παρακρατικών στο μπλοκ του ΠΑΜΕ.
      Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής ανέφερε σε σχετική του δήλωσή του: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για το θάνατο του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, ένας εργαζόμενος αγωνιστής που κατέβηκε σήμερα στο Σύνταγμα για να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Κάνω έκκληση σε όλους για υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση» τόνισε ο Χρ.Παπουτσής.
      Το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Πέμπτης, ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του 53χρονου», εκφράζοντας «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στους συντρόφους του, στο ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ».
      Σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το περιστατικό, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντ. Σαμαράς ανέφερε: «Η τυφλή βία των κουκουλοφόρων έκανε να χάσουμε έναν συνάνθρωπό μας, σε ώρες που η κυβέρνηση είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης». Εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεκρού, ο Αντ. Σαμαράς ανέφερε πως «το μεγαλύτερο όπλο, αυτή την στιγμή, είναι αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και - βεβαίως - ψυχραιμία».
      Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας εξέφρασε, από την πλευρά των βουλευτών της παράταξης, τα συλλυπητήριά του. Τόνισε δε με αφορμή το γεγονός, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Με τη συμπεριφορά σας τις τελευταίες ημέρες, την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα, τις παρεμβάσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ΥΠΟΙΚ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποδεικνύεται ότι έχετε επιλέξει μία επικίνδυνη στρατηγική, έχετε επιλέξει την στρατηγική της έντασης».
     Το απόγευμα χθες, αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέφτηκε τον Ευαγγελισμό, ενημερώθηκε για τις συνθήκες του θανάτου του 53χρονου.
      Η ΓΣΕΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Καταδικάζουμε κάθε είδος βίας από όπου κι αν προέρχεται και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, παρά τις προσπάθειες κάποιων να υπονομεύσουν αυτήν την προσπάθεια».

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

   Εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 53χρονου, το ΠΑΜΕ ανέφερε στη σχετική του ανακοίνωση: «Η ταξική πάλη έχει και μια άλλη πλευρά. Δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς υπάρχει και ένας άλλος μηχανισμός, στον οποίο συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Όλοι αυτοί επιχείρησαν να χτυπήσουν τη συγκέντρωση μας. Χάρη στην οργάνωση, την ψυχραιμία, την αποφασιστικότητα των δυνάμεων του ΠΑΜΕ οι μηχανισμοί αυτοί αναχαιτίστηκαν και αντιμετωπίστηκαν» σημειώνει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: