ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ιδού το νέο μισθολόγιο - «πεινολόγιο» για τους Εφοριακούς





ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΕΔΩ







Το πο(ε)ινολόγιο που επιβάλλει η κυβέρνηση του Μνημονίου οδηγεί σε κάθοδο του κλάδου στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξε ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για τις 19-10-11. Ειδικά οι εφοριακοί κατέρχονται από αύριο 17-10-11 σε δυο συνεχόμενες 
48ωρες απεργίες, κάτι που τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίεςκανείς ότι βρισκόμαστε στηνα αρχή του τούνελ της απελπισίας που έχει οδγηγήσει την κοινωνία το μπλοκ του Μνημονίου. 


Παραθέτω πίνακες που έχει επεξεργαστεί η παράταξη ΑΣΚΙ των εφοριακών, η οποία θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές του κλάδου με 23% αναδεικνυόμενη δεύτερη μετά την ΠΑΣΚ που απώλεσε την αυτοδυναμία με 36%.
κανείς ότι βρισκόμαστε στηνα αρχή του τούνελ της απελπισίας που έχει οδγηγήσει την κοινωνία το μπλοκ του Μνημονίου. 
 
Παραθέτω πίνακες που έχει επεξεργαστεί η παράταξη ΑΣΚΙ των εφοριακών, η οποία θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές του κλάδου με 23% αναδεικνυόμενη δεύτερη μετά την ΠΑΣΚ πουαπώλεσε την αυτοδυναμία με 36%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: