ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ενισχύονται οι πολιτικοί δεσμοί μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέου Αγωνιστή


 Προς αυτόνομη συγκρότηση των σοσιαλιστών που δεν εκπροσωπούνται πλέον από το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ
  
Έντονες είναι οι διεργασίες που διεξάγονται στο εσωτερικό του ριζοσπαστικού και αντιμνημονιακού χώρου, καθώς καθημερινές είναι οι συζητήσεις και οι επαφές μεταξύ αντιπροσωπειών των κομμάτων, των οργανώσεων και των στελεχών. Έχουν γίνει συνεργασίες και βρίσκονται στο στάδιο της συζήτησης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων και Άρματος του Γ. Δημαρά.
Την Τετάρτη 26-10-11 αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ (Κ. Αθανασίου, Δ. Βίτσας και Αλ. Φλαμπουράρης) και της Σ.Ε. του Νέου Αγωνιστή (Β. Ασημακόπουλος, Ν. Κασιμάτης και Γ. Χατζηαντωνίου) συναντήθηκαν και συζήτησαν σχετικά με την κλιμάκωση της κυβερνητικής επίθεσης ενάντια στα λαϊκά στρώματα, την επικείμενη περαιτέρω απομείωση της κυριαρχίας της χώρας και το γενικότερο περιεχόμενο της ασκούμενης πολιτικής όπως επιβάλλονται από το ΔΝΤ, τους κυρίαρχους κύκλους της Ε.Ε. και την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως "η αντιπροσωπεία του Ν. Αγωνιστή επεσήμανε τη δυνατότητα της αυτόνομης συγκρότησης των σοσιαλιστών που δεν εκπροσωπούνται πλέον από το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ και προέβαλε την αναγκαιότητα μιας κυβέρνησης λαϊκής ενότητας που θα υλοποιήσει τα αιτήματα της εθνικής και κοινωνικής αντίστασης που αναπτύσσεται στη χώρα απέναντι στις ασκούμενες πολιτικές". Παράλληλα σημείωσε πως "οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν να συνεχίσουν το διάλογο μεταξύ τους καθώς και με τις άλλες αντιμνημονιακές - αντινεοφιλελεύθερες δυνάμεις για την κοινή δράση στα κοινωνικά και μαζικά κινήματα και την πολιτική υπεράσπιση των λαϊκών αγώνων". Επίσης συζητήθηκε "η ανάγκη συγκεκριμένου διαλόγου για τη διαμόρφωση ενός πλατιού αντιμνημονιακού - αντινεοφιλελεύθερου μετώπου, με σκοπό την πολιτική εκπροσώπηση των λαϊκών τάξεων και τη διατύπωση μιας εναλλακτικής πρότασης εξουσίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: