ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Γιάν. Δημαράς: Απαίτηση του λαού


Αγορεύοντας στη Βουλή.

Η ενότητα αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων της χώρας μας
   Απαίτηση του ελληνικού λαού χαρακτηρίζει την ανάγκη ενότητας των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου ο Γ. Δημαράς υπογραμμίζοντας ότι "όλοι μαζί μπορούμε να αποτελέσουμε τον τρίτο πυρήνα, την 3η πηγή πρότασης προς τον ελληνικό λαό". Παράλληλα χαρακτηρίζει ως "απολυταρχικούς" όσους θεωρούν ότι οι εκλογές είναι καταστροφικές.

«Η κυβέρνηση καταρρέει. Χωρίς τη λαϊκή και τη δημοκρατική νομιμοποίηση παίρνει αποφάσεις που οδηγούν στον όλεθρο τη χώρα" υπογράμμισε ο Γ. Δημαράς. Ταυτόχρονα δήλωσε πως "πολιτικοί, που σε περιόδους δημοκρατίας ισχυρίζονται ότι οι εκλογές είναι καταστροφή για τη χώρα, είναι απολυταρχικοί και εχθροί του λαού".
      Ταυτόχρονα, απαντώντας σε ερώτηση (στον ρ/σ ΑΝΤ1) σχετικά με τις δυνατότητες συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, είπε ότι "δεν είναι μόνο ευχή δική μου, επιτρέψτε μου να σας πω την απαίτηση του ελληνικού λαού, όποιος δεν το καταλάβει και δεν συμφωνήσει, τόσο το χειρότερο και για τον χώρο τον οποίο εκφράζει, αλλά τόσο δυστυχώς χειρότερο και για την πατρίδα. Μέσα σε αυτούς θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και να διαγράψουμε, να χαρακτηρίσουμε, να περιγράψουμε και δυνάμεις όπως αυτές των οικολόγων όπως μεμονωμένα πρόσωπα και μεμονωμένες πολιτικές οργανώσεις οι οποίες δεν έχουν εκπροσωπηθεί ή δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή, και έχουμε υποχρέωση και καθήκον απέναντι στην πατρίδα να βρούμε κοινούς τόπους αναφοράς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: