ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Έστησαν κρεμάλες για τους βουλευτές του ν. Αχαΐας στην Κ. Αχαγιά


Τέσσερις από τις εννέα κρεμάλες, που στήθηκαν από απολιτικούς διαμαρτυρομένους.

Ακραία και απολιτική ενέργεια χαρακτήρισαν τα παραπάνω αριστεροί πολίτες της περιοχής

   Κρεμάλες δια χειρός αγανακτισμένων πολιτών στήθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαγιάς, από το πρωί. Η διαφαινόμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, έχει εξοργίσει τους πολίτες που δεν διστάζουν ακόμα και με αυτό τον ακραίο τρόπο έκφρασης, να στέλνουν μηνύματα οργής και αγανάκτησης, ανεξαρτήτως πολιτικού αποδέκτη. Μάλιστα σε κάθε μια κρεμάλα έχει γραφτεί και το όνομα ενός από τους εννέα βουλευτές του ν. Αχαΐας, με τον χαρακτηρισμό προδότης, από άτομα που πρόσκεινται στην απολιτική πλευρά.
Αριστεροί τοπικοί κύκλοι σχολίαζαν ως ακραία και μη πολιτική ενέργεια τα παραπάνω. Εάν ήθελαν  να  εκδηλώσουμε την αντίθεσή τους, οι συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας που έγιναν στην Πάτρα ήσαν ανοικτές και γι αυτούς, έλεγαν. Και τόνιζαν ότι τέτοιες ενέργειες καλλιεργούν κλίμα απολιτικό, που αρκούντως βοηθά στην ενδυνάμωση της ακροδεξιάς.
Από την άλλη πλευρά πολίτες αντίθετοί με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου απαντούσαν: Σε ακραία μέτρα σαν και αυτά που ψηφίζονται σήμερα, πρέπει να απαντάμε με ακραίες μορφές, ενώ άλλος δήλωνε στο The Best.gr ότι έστειλε προσωπικό μήνυμα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο, τον οποίο είπε πως γνωρίζει από τα μαθητικά τους χρόνια, να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.

Πορεία το απόγευμα στην Πάτρα, από εργαζομένους

   Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο διοργάνωσε και το Ε.Κ. Πάτρας το απόγευμα στις 6.30, κατά την οποία ακούστηκαν συνθήματα από τα μεγάφωνά του. Μισή ώρα μετά ξεκίνησε πορεία χωρίς την συμμετοχή του ΕΚΠ. Η πορεία ακολούθησε την γνωστή  διαδρομή εντός της πόλης και κατέληξε στην πλ. Εθνικής Αντίστασης. Συμμετείχε και μέρος των αγανακτισμένων με το πανό τους, όπως και στις πορείες χθες και σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: