ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Την Τρίτη αποφασίζουν για νέα απεργία η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ


Φωτογραφία από την πορεία στην Πάτρα, την 19-10-11.
 
Την ερχόμενη Τρίτη, σε κοινή συνεδρίαση των Εκτελεστικών Επιτροπών ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνίας νέας 24ωρης απεργίας. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ αποφασίστηκε η κοινή συνεδρίαση του Εθνικού Συνδικαλιστικού Συμβουλίου ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ενώ την επομένη θα ακολουθήσει συνεδρίαση της ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

α τεράστια και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι οξύνονται και διευρύνονται καθημερινά. Αξιολογώντας και εκτιμώντας τις εξελίξεις, το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας θα συζητήσει και θα αποφασίσει τα περαιτέρω αγωνιστικά βήματα και τις δράσεις των συνδικάτων ενόψει και του νέου προϋπολογισμού έτους 2012", αναφέρει η ΓΣΕΕ.
Είχε προηγηθεί κοινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ με τη συμμετοχή των Ομοσπονδιών του Δημόσιου Τομέα, την περασμένη εβδομάδα, όπου εξετάστηκε το ενδεχόμενο απεργιακής κινητοποίησης ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού. Το κλίμα στα Συνδικάτα παραμένει αγωνιστικό παρά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, καθώς ήδη δρομολογείται νέος γύρος απολύσεων μέσω της εργασιακής εφεδρείας, αλλά και δέσμευση στην τρόικα ότι θα ανοίξει άμεσα θέμα μείωσης των κατώτατων μισθών. Μάλιστα η τρόικα και κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητούν να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, ενώ ήδη έχουν προϊδεάσει ότι οι κατώτατοι μισθοί στην Ελλάδα θα πρέπει να προσεγγίσουν τα επίπεδα της Πορτογαλίας, δηλαδή να μειωθούν κατά 200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: