ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο Διον. Τσακνής στο Πανεπιστήμιο Πατρών την 17 Οκτωβρίου


      
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
  ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ

Το Ανοικτό Πρόγραμμα ΟΞΥΓΟΝΟ του ΚΕΘΕΑ έχει έδρα την Πάτρα, απευθύνεται σε εξαρτημένους εφήβους και νεαρούς ενήλικες και στις οικογένειες τους της ευρύτερης περιοχής και αναπτύσσει δραστηριότητες Ενημέρωσης, Συμβουλευτικού Κέντρου, Θεραπευτικής Κοινότητας και Επανένταξης των ατόμων στην κοινωνία.
Ο ‘Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ’ είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει ως στόχο την ηθική και οικονομική ενίσχυση του προγράμματος ΟΞΥΓΟΝΟ.  Δραστηριοποιείται επίσης για να υποστηρίξει τα μέλη του, τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος που ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους και επανεντάχθηκαν στην ζωή όπως και άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη βοήθειας λόγω εξάρτησης. Οργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού για τα προβλήματα εξάρτησης και του τρόπου αντιμετώπισης τους, υποστηρίζει τις δράσεις του Θεραπευτικού Προγράμματος και προβάλλει τις αξίες του και το έργο του.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του οργανώνει την μουσική εκδήλωση «Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη: Ο Διονύσης Τσακνής τραγουδάει για το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ» στις 17 Οκτωβρίου, 9 μ.μ., στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο Διονύσης Τσακνής, γνωστός για την κοινωνική ευαισθησία του καλλιτέχνης, ενισχύει τον ‘Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ’ και όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την υλοποίηση των σκοπών του.

Ο ‘Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ’ σας καλεί να αγκαλιάσετε το Θεραπευτικό Πρόγραμμα και την προσπάθεια των νέων ανθρώπων για μια καινούργια, καθαρή ζωή και να απολαύσετε την μουσική βραδυά που θα είναι γεμάτη ζεστασιά, αγάπη και ανθρωπιά.
Ο Διονύσης Τσακνής και οι συνεργάτες του θα μας ταξιδέψουν με τις μεγάλες διαχρονικές του επιτυχίες και με τις πρόσφατες μουσικές του δημιουργίες.

Τιμή εισιτηρίου 15€. Προπώληση στο γραφείο του Συλλόγου, Σπίτι του Πολίτη, Πλατεία Αγίου Γεωργίου. 05:00 με 07:00 κάθε απόγευμα και στο Συνεδριακό Κέντρο το βράδυ της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: