ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τρέμει τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου η Αννα Διαμαντοπούλου


Άννα υπό τον φόβο των αντιδράσεων.

Επιχειρεί να εκφοβίσει τους εκπαιδευτικούς, βαφτίζοντας τις αντιδράσεις «θέαμα για τις κάμερες»

 ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των αντιδράσεων που αναμένεται να εκδηλωθούν στις παρελάσεις και στις άλλες εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο του «ΟΧΙ», επιχειρεί η Αν. Διαμαντοπούλου. Έχοντας λάβει ήδη μια πρόγευση απ’ όσα συνέβησαν στις 26-10-11, στη Θεσσαλονίκη, η υπουργός Παιδείας επιχειρεί να εκφοβίσει τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να μην πειθαρχήσουν στην απόφαση της ΟΛΜΕ και να μη βάλουν τα μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους, αλλά και αντίστασης στη διάλυση της χώρας. Η υπουργός Παιδείας με χθεσινή της ανακοίνωση καλεί τους εκπαιδευτικούς «να επιδείξουν τον δέοντα σεβασμό στον εορτασμό της επετείου», κατηγορώντας τη συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ για «ενέργειες που αποσκοπούν στη δημιουργία τηλεοπτικών εντυπώσεων».

    Η Αν. Διαμαντοπούλου, υπό το κράτος πανικού, καθώς θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της Αθήνας πέρυσι είχε μετατρέψει το Σύνταγμα σε απαγορευμένη ζώνη κατηγορεί τους εκπαιδευτικούς για «μικροκομματικό ανταγωνισμό» και παραδίδει μαθήματα... πατριωτισμού και ευπρέπειας. Εκείνοι «που θυσίασαν τα πάντα για τη σωτηρία της πατρίδας», προέταξαν «το εθνικό εμείς και όχι το προσωπικό, κομματικό ή συντεχνιακό εγώ», δηλώνει η υπουργός Παιδείας. Κατά τη... θεματοφύλακα «του εθνικού εμείς», η συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών επιχειρεί να παρασύρει την εκπαιδευτική κοινότητα από τον ίσιο δρόμο που δεν είναι άλλος από τον δρόμο του ραγιαδισμού, στον οποίο δίνεται το όνομα «συμμετοχή στην ανόρθωση της χώρας».
Και επειδή η Αν. Διαμαντοπούλου δεν είναι καθόλου βέβαιη για το αποτέλεσμα των προτροπών της, επιχειρεί να εκφοβίσει τους εκπαιδευτικούς, βαφτίζοντας τις αντιδράσεις «θέαμα για τις κάμερες». «Η ιστορία», προειδοποιεί η κ. Διαμαντοπούλου, «πρέπει να είναι σεβαστή από όλους και η απόδοση τιμής δεν μπορεί να γίνεται θέαμα για τις κάμερες και παιγνίδι για τον μικροκομματικό ανταγωνισμό».

Εκπρόσωπος της υπουργού η ΔΗΜ.ΑΡ.

   Με την υπουργό Παιδείας σπεύδει να συνταχθεί για μια ακόμα φορά η Νεολαία της Δημοκρατικής Αριστεράς. Με ανακοίνωσή της, καλεί τους νέους να καταπιούν την οργή τους, ώστε σε καμία περίπτωση οι παρελάσεις -με τις οποίες διαφωνεί- «να μη χρησιμοποιηθούν για πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις από μερίδα συνδικαλιστών»! Η Αν. Διαμαντοπούλου έχει κάθε λόγο να φοβάται τις αντιδράσεις και τις αποδοκιμασίες της εκπαιδευτικής κοινότητας, η νεολαία της Δημοκρατικής Αριστεράς τι λόγο έχει να επαναλαμβάνει την υπουργό; Εκπρόσωπός της είναι;

Νεολαία Συνασπισμού

   Με ανακοίνωσή της, η Νεολαία Συνασπισμού τάσσεται κατά του αναχρονιστικού θεσμού των παρελάσεων, τονίζοντας ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη. Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου, τονίζεται στην ανακοίνωση, δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσοι μας κλέβουν το μέλλον. Οι αγώνες τού σήμερα και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: