ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για συμμετοχή στη συγκέντρωση


 Συντονιστική Γραμματεία Αχαΐας

 
Πανελλαδική απεργία της 19 Οκτωβρίου ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης

Η Συντονιστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καλεί όλους τους  εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 19 Οκτώβρη και να απαντήσουν έτσι με τον πιο ηχηρό και αποφασιστικό τρόπο στις εφαρμοζόμενες και στις σχεδιαζόμενες πολιτικές της Κυβέρνησης και της τρόικας.

Παράλληλα με αντικείμενο τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων και καθηκόντων και τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο  - κρίσιμο για την κοινωνία και τους εργαζόμενους - χρονικό διάστημα, συνεδρίασε στις 12-10-11, η νέα Συντονιστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας - που είχε εκλεγεί στην πρόσφατη Γενική Συνέλευσή του - και εξέδωσε καταγγελία, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Σήμερα που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι δυνάμεις της τρόικας παραμένουν  προσηλωμένες αποκλειστικά στη διάσωση των τραπεζών και σχεδιάζουν ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους που θα συνοδευτεί με ακόμα πιο σκληρά μέτρα για τους εργαζόμενους, η ανάπτυξη των κινημάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων και όλων όσων πλήττονται από αυτή η πολιτική, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διάσωση και επιβίωση της κοινωνίας.
Όλα τα σχέδια που εφαρμόστηκαν στο πλαίσιο της πολιτικής των Μνημονίων και των μέτρων που ακολούθησαν, πέτυχαν μόνο να μειώσουν δραματικά το εισόδημα των εργαζομένων, να καταργήσουν κάθε προστασία της εργασίας και να εκμηδενίσουν τις κοινωνικές δαπάνες. Έχουν βυθίσει την οικονομία σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης με μόνη προοπτική την πλήρη οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία.
Η συζήτηση για την “ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας” δείχνει τη χρεοκοπία της νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Η προσπάθεια για την απόλυτη  επιβολή του κεφαλαίου πάνω στις δυνάμεις της εργασίας δεν πρόκειται να ανακοπεί, αν δεν υπάρξει αλλαγή των συσχετισμών με ανατροπή αυτής της επικίνδυνης, αντικοινωνικής Κυβέρνησης και των πολιτικών που εκπροσωπεί.
Μπροστά στην επίθεση της κυβέρνησης, οι πολίτες θα ορθώσουν το δικό τους τείχος αντίστασης, με τον ξεσηκωμό, την ανυπακοή και την αλληλεγγύη τους. Τα χαράτσια δεν μπορεί και δεν πρέπει να πληρωθούν. Τα νέα μέτρα δεν θα περάσουν. Δεν έχουμε, δεν θέλουμε, δεν πληρώνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: