ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Δήμαρχος κατοχικής πόλης αισθάνεται ο Γιάννης Δημαράς στην Πάτρα!

Γ. Δημαράς, δήμαρχος, αν και μεταπολεμικός δηλώνει κατοχικός.

Η δήλωση της περασμένης εβδομάδας από τον Δήμαρχο Πατρέων

Η δήλωση της εβδομάδας στην Πάτρα, έγινε  την περασμένη Παρασκευή από τον ανεξάρτητο δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, κατά την συνάντησή του στο δημαρχείο με τον Φ. Κουβέλη. Είπε συγκεκριμένα και δημοσιεύτηκε την επόμενη ημέρα στην εφημερίδα "Πελοπόννησο":

"Αν και βρισκόμαστε κύριε Πρόεδρε στο 2011, νοιώθω, λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων, ότι είμαι δήμαρχος κατοχικής πόλης"!

Και να σκεφτεί κανείς ότι προεκλογικά, στις δημοτικές του 2010, σε συγκέντρωση υποψηφίων του συνδυασμού του "Τώρα για την Πάτρα" θέλοντας να δείξει την πολυσυλλεκτικότητα από την οποία χαραχτηρίζεται η παράταξη είπε ότι ο καθένας προέρχεται από κάποιον πολιτικό χώρο, πλην όμως αυτό δεν είναι εμπόδιο στην συγκρότησή της. Και έφερε το παράδειγμα: "Κι εγώ προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ, δεν το έκρυψα ποτέ". 
Την ίδια στιγμή χαμηλοφώνως πρωην σύντροφός του που εχει αποχωρήσει από το κόμμα, του ψιθύρισε: "Γιάννη μην το φωνάζεις, και που το λες ακόμα ντροπή είναι". 
Το περιστατικό μου υπενθύμισε ο φίλος αυτός (Γιώργος Κ.) με την παρατήρηση: Είναι ανάγκη η συγκρότηση ενός πατριωτικού μετώπου, για να σωθεί ο τόπος από αυτούς που τον βουλιάζουν. 
Θα υποθέσει κανείς ότι αυτή η δήλωση Δημαρά έγινε προφανώς λόγω των περικοπών της κυβέρνησης των κονδυλίων, κατ’ εξαίρεσιν μόνον προς τον Δήμο Πατρέων. Αμ δε, το ίδιο υφίστανται και οι προσκείμενοι σε αυτήν. Παράδειγμα οι δήμαρχοι Καμίνης Αθήνας, Μπουτάρης Θεσσαλονίκης, Ιωακειμίδης Ρέντη και Σκοτεινιώτης Βόλου που συγκρότησαν μέτωπο ζητώντας σταθερή χρηματοδότηση.
Κι ακόμη την περιμένουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: