ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η ενόχληση του Σταύρου Ψυχάρη εκφράστηκε με εμετικό σχόλιο


Και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Και οι Τισαφέρνηδες των Αθηνών ζεσταίνουν σενάριο στρατιωτικής εκτροπής για εκφοβισμό των πολιτών, προκειμένου να μην αφήσουν την καρέκλα της εξουσίας. Ντροπή τους!

ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ κατά πως φαίνεται από την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν ότι… μπορούν να την… ανακόψουν. Ενδεικτικό αυτής της προσπάθειας των ΜΜΕ του Σταύρου Ψυχάρη, είναι το χθεσινό σχόλιο (29-10-11) του «Βηματοδότη», της εφημερίδας ΒΗΜΑ, για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η κρίση ευνοεί τον κ. Αλ. Τσίπρα. ∆εν εννοώ ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε κάποια επικερδή επαγγελµατική δραστηριότητα, αλλά ότι χάρη στην κρίση» γράφει ο «Βηματοδότης»,  «η ριζοσπαστική µαρξιστική ρητορική επιπέδου νηπιαγωγείου την οποία γνωρίζει να εκφράζει καλύτερα από τον καθέναν έλκει (όπως δείχνουν οι δηµοσκοπήσεις) όλο και περισσότερους ψηφοφόρους.
Κάποιοι λένε µάλιστα ότι για να τονώσει τα… σύγχρονα χαρακτηριστικά της πολιτικής εικόνας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας δεν αποκλείεται να τοποθετήσει πρώτο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον κ. Ι. ∆ηµαρά, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισε το µνηµόνιο το 2009.
Ωστόσο η παραπάνω πληροφορία διαψεύδεται από την Κουµουνδούρου. Οπως µε πληροφορούν, το µυστικό σχέδιο δεν είναι η αξιοποίηση του κ. ∆ηµαρά αλλά η οργάνωση εκδήλωσης στην οποία ο κ. Τσίπρας θα φωτογραφηθεί ανάµεσα στον κ. Μίκη Θεοδωράκη και στον κ. Μανώλη Γλέζο .
Ακόµη κι αυτό όµως δεν θα είναι αρκετό για ένα ακαταµάχητο αριστερό προφίλ. Αµέσως µετά θα πρέπει να µεταβεί στη Μόσχα για να φωτογραφηθεί µε τον Λένιν στο ιστορικό µαυσωλείο».

(Σχόλιο Ψυχάρη στο ΒΗΜΑτοδότη της εφημερίδας ΒΗΜΑ.
Αναδημοσίευση από KENTRINEWS – 30  Οκτωβρίου 2007)

    Κι ενώ οι ηρακληδείς του Συγκροτήματος διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, όσα τέλος πάντων του επιτρέπει να φορούν  ο Γερμανός επιτηρητής (Γκαουλάιτερ τους ονόμαζαν στα χρόνια της αμερικανοκρατίας) για την διατάραξη της καθεστηκυίας τάξεως από τους αναρχοΣΥΡΙΖώτες, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι τα όσα συνέβησαν ανήμερα της επετείου 28ης Οκτωβρίου ήταν λαϊκή οργή που ξέσπασε κατά των κεφαλών του δικομματισμού, κι ενώ οι Τισαφέρνηδες σατράπες των Αθηνών τις μύχιες σκέψεις τους περί δήθεν επέμβασης του Στρατού (άκου κατάντημά τους  φίλε μου, για να μην αφήσουν την καρέκλα!) πονηρά τις εκμυστηρεύουν για να φοβήσουν τον αγανακτισμένο λαό, κατά το πρότυπο Φρήτμαν (Σοκ και Δέος), κι ενώ στα Τρίκαλα δέχθηκε επίθεση χειροδικίας ο βουλευτής Μαγκούφης του ΠΑΣΟΚ ανήμερα της επετείου από ΠΑΣΟΚο της περιοχής του κι οι στρατευμένοι κονδυλοφόροι τον βαφτίζουν ΣΥΡΙΖώτη, έρχεται την άλλη ημέρα, ο ίδιος ο χειροδικείσας, ο πρώην υπάλληλος Αεροπορίας Δημ. Δαλαμάγκας και με δήλωσή του ξεκαθαρίζει, ότι είναι και παραμένει ΠΑΣΟΚ.
   Άρα, όπως λέει ο ίδιος, η οργή κατά της κυβέρνησης ήταν που ώθησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Δαλαμάγκα, να επιτεθεί κατά του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστου Μαγκούφη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της επετείου του "ΟΧΙ" στα Τρίκαλα. Ο Δημ. Δαλαμάγκας είναι από το 2008 μέλος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το "πράσινο" ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές για το δήμο Τρικάλων. Όμως εδώ και οκτώ μήνες ο 32χρονος είναι άνεργος και όπως δηλώνει στο Newsit "ξεχειλίζει από οργή και αγανάκτηση".

"Αυτή η κυβέρνηση μας κορόιδεψε και μας ξεγέλασε" αναφέρει και προσθέτει ότι "ο ίδιος παραμένει ΠΑΣΟΚ" και ότι αυτοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ, έχουν δηλαδή απομακρυνθεί από τις αρχές του κόμματος. Ο 32χρονος μιλά για "προδοσία" και για "αντιλαϊκή πολιτική και ξεπούλημα της χώρας του".

   Προσθέτει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ότι στη θέση του θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε, που υπογράφει αυτές τις πολιτικές. Όπως αναφέρει στο Newsit, "οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ είναι οι πιο προδομένοι από όλους, γιατί μας κοροίδεψαν και μας ξεγέλασαν". "Κάναμε αγώνες για τα πολιτικά μας πιστεύω και αυτοί καρπώθηκαν την εξουσία και τα προνόμια".

"Έχω ξεχειλίσει από θυμό και αγανάκτηση. Το μέλλον μου είναι αβέβαιο. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές ταυτότητες με ενδιαφέρει μόνο η οικογένειά μου και το αγέννητο παιδί μου" μας λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: