ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός 53χρονος κατά τη διάρκεια της διαδήλωσηςστο Σύνταγμα


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα αιματηρά επεισόδια.

 Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός, χωρίς τραύματα

Νεκρός είναι από χθες ένας 53χρονος οικοδόμος, μέλος του ΠΑΜΕ, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό από την πλατεία Συντάγματος, όπου εξελίσσονταν η διαδήλωση για το πολυνομοσχέδιο.
Σύμφωνα με την εικόνα που δίνει το νοσοκομείο, ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός, χωρίς τραύματα. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στην πάνω πλευρά του Συντάγματος, εκεί όπου εξελίχθηκε το μεσημέρι ο πετροπόλεμος μεταξύ κουκουλοφόρων και μελών του ΠΑΜΕ. Ο 53χρονος ήταν μέλος του ΠΑΜΕ από το συνδικάτο οικοδόμων του Βύρωνα.
Εισαγγελέας μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει καταθέσεις από τους γιατρούς που προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 53χρονο διαδηλωτή.
Αναμένεται επίσης ότι θα ζητηθούν και τα βίντεο από την απευθείας μετάδοση τηλεοπτικών σταθμών με τα επεισόδια στο Σύνταγμα και η έκθεση του ιατροδικαστή προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.
Σε σχετική της ανακοίνωση, η αστυνομία ανέφερε ότι περίπου στις 4 μμ. ο 53χρονος πλησίασε αξιωματικό της αστυνομίας που βρισκόταν στο Ζάππειο, λέγοντάς του ότι δεν αισθάνεται καλά.
Ο αξιωματικός, «την 16.07 ώρα τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, που έφθασε αμέσως.
Η αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι «από τις πρωινές ώρες μέχρι την 17.00 ώρα, δεν επιχείρησαν αστυνομικές δυνάμεις επί της οδού Αμαλίας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Όθωνος και μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Όλγας καθώς και στην περιοχή του Ζαππείου όπου και δεν έγινε χρήση οποιουδήποτε χημικού ή άλλων μέσων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: