ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

«Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δω» φώναξαν και οι ένστολοι


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την κινητοποίηση της Δευτέρας 17-10-11.

«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων» έγραφε το πανό τους!

 Με μαύρες σημαίες και μια καμπάνα να προπορεύεται και να χτυπά πένθιμα οι περίπου 3.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από όλη την Ελλάδα πορεύτηκαν ην Δευτέρα 17-10-11, ένστολοι από το Παναθηναϊκό Στάδιο μέχρι τη Βουλή, όπου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης, που έχει παραδοθεί στους δανειστές της, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι συνδικαλιστές ένστολοι, καθώς και για τις συνεχείς μισθολογικές περικοπές που συνοδεύονται από νέες φοροεπιδρομές.
Με πανό σε ελληνικά αλλά και αγγλικά, όπως: "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Εμείς τιμούμε τον όρκο μας. Εσείς; και "Greeks do not negotiate our bational dignity" και υιοθετώντας το σύνθημα "Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δώ" οι ένστολοι πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου κατέθεσαν ψήφισμα, για να καταλήξουν στη Βουλή και σε καθιστική διαμαρτυρία υπό το φως των κεριών.

Αξιοσημείωτο είναι πως, όταν οι ένστολοι είδαν να βγαίνει από τη Βουλή ένας άνδρας με κοστούμι που θεώρησαν ότι ήταν βουλευτής, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, ενώ χθες έλειψαν και οι ένστολοι που φώναζαν έξω από το κοινοβούλιο "Κλέφτες", παρά τις αντιρρήσεις άλλων συναδέλφων τους ή των προεδρείων των ομοσπονδιών.

Επιπλέον οι ομοσπονδίες των ενστόλων ζήτησαν χθες με επιστολή τους για τρίτη φορά συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Το υπουργείο από την πλευρά του χθες ανακοίνωσε πως κατόπιν συνεννόησης του υπουργού με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα υπάρξουν ευνοϊκότεροι όροι αποπληρωμής των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: