ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στο αμέσως επόμενο εκκαθαριστικό η ώρα θα είναι της έκτακτης εισφοράς!


Φωτογραφία αρχείου.
   Με το εκκαθαριστικό ή το αποδεικτικό είσπραξης της 1ης δόσης, εφόσον το ποσό πληρωμής είναι ίδιο, μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς, όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, για όσα εκκαθαριστικά εισφοράς και τέλους επιτηδεύματος εκδόθηκαν στις 31/08/2011 και προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι φορολογούμενοι δεν έχουν λάβει το απόκομμα για την καταβολή της 2ης δόσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το απόκομμα του εκκαθαριστικού σημειώματος ή το αποδεικτικό είσπραξης της 1ης δόσης, εφόσον το ποσό πληρωμής 1ης και 2ης δόσης είναι το ίδιο. Διευκρινίστηκε δε ότι αυτό ισχύει για την περίπτωση που οι φορολογούμενοι επιλέξουν να καταβάλουν τη δόση σε πιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες, ΕΛΤΑ κ.ά.). Εναλλακτικά και σε κάθε άλλη περίπτωση, η πληρωμή μπορεί να γίνει στη ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: