ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Επί ποδός απεργιακών κινητοποιήσεων δάσκαλοι και νηπιαγωγοί


Φωτογραφία Αρχείου.

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ απευθύνουν κοινό κάλεσμα για το συλλαλητήριο του Σαββάτου

Εβδομάδα δράσης και απεργιακών κινητοποιήσεων θα είναι η επόμενη για τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς, ενώ αμέσως μετά τη 48ωρη γενική απεργία θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις στους διδασκαλικούς συλλόγους με το ερώτημα της απεργίας διαρκείας με τη μορφή των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Μία ημέρα πριν από την απεργία της 19ης Οκτωβρίου οι δάσκαλοι θα προχωρήσουν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας και συμβολικές καταλήψεις στα κτίρια της διοίκησης της εκπαίδευσης και κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας.

Είναι φανερό πλέον ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την πλήρη υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας και των λειτουργών της. Ειδικά στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ήταν οχυρό της ΠΑΣΚ επί χρόνια, οι διαφοροποιήσεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Διότι αφού η κυβέρνηση άφησε τα δημόσια σχολεία χωρίς βιβλία και τις σχολικές επιτροπές χωρίς χρηματοδότηση. Αφού συρρίκνωσε τις δαπάνες για την Παιδεία στο ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό, τώρα αφήνει και τους εκπαιδευτικούς χωρίς μισθούς, τονίζεται σε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δασκάλων. Είναι πλέον φανερό ότι ο μοναδικός δρόμος είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση με τις επιταγές της τρόικας και στην κατεύθυνση αυτή θα συγκεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, επισημαίνουν οι δάσκαλοι.
Στο μεταξύ ΔΟΕ και ΟΛΜΕ απευθύνουν κοινό κάλεσμα για το συλλαλητήριο του Σαββάτου 15-10-11 στο Σύνταγμα. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, με τις οικογένειες και τους φίλους μας, να κατέβουμε στο Σύνταγμα για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο της εξαθλίωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: