ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο Τσίπρας ζητά τις επιστολές Παπανδρέου, Βενιζέλου στο ΔΝΤ

Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ, οι φίλοι τον αγαπούν και οι εχθροί τον θαυμάζουν!

Σχόλια Νεοδημοκρατών για την δυναμική παρουσία Τσίπρα στη Βουλή, αλιευμένα από το σάιτ Antinews

Παραθέτω τις αντιδράσεις του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας έναντι της ηγεσίας της, σε αντιστοιχία με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάζει ο Πρόεδρος Αλ. Τσίπρας. Είναι χαρακτηριστικές και χωρίς σχόλια τις παρουσιάζω παρακάτω:

Share
Την κατάθεση στη Βουλή των επιστολών του πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών στο ΔΝΤ, ζητά η Κοινοβολευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αίτηση κατάθεσης εγγράφων. Ο Τσίπρας σημειώνει ότι «η τρόικα, αντιλαμβανόμενη την ανυπαρξία της κυβέρνησης, προχώρησε και στην απαίτηση αποστολής «επιστολής πρόθεσης» κάθε τρίμηνο από τον Υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα, απαίτηση τους ήταν τη δεδομένη στιγμή, να λάβουν τέτοια επιστολή και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό» και τονίζει ότι
α) για πρώτη φορά ζητείται από πρωθυπουργό επιστολή υποταγής και εγείρεται τεράστιο θέμα δημοκρατίας,
β) κανείς δε δικαιούται να αναλαμβάνει δεσμεύσεις με όρους πλήρους αδιαφάνειας και εν κρύπτω από την ελληνική βουλή και τον ελληνικό λαό.

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

19 σχόλια στο Ο Τσίπρας ζητά τις επιστολές Παπανδρέου, Βενιζέλου στο ΔΝΤ

  1. TED είπε:
    Όσο αντιπαθής κι αν μου είναι ο Τσίπρας, του βγάζω το καπέλο. Άλλη μια φορά διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων.
    Κανένας δικός μας δεν μπορούσε να την είχε κάνει την επερώτηση αυτή;
    • Βούρδουλας είπε:
      Με πρόλαβες ρε φίλε, απίστευτα αντιπαθής αλλά απίστευτα στο “κάγκελο”. Και οι άλλοι κλαρίνο, κάτι δηλώσεις για να γελάς από τα νεύρα σου και κάτι φλώρικες ανακοινώσεις της πλάκας.
      • dikigoros 7 είπε:
        συμφωνώ απολύτως. ο Τσίπρας έχει πιάσει τον παλμό της κοινωνίας, ενώ η Νέα Δημοκρατία ξεπερνιέται από τις εξελίξεις. Κινδυνεύει ο Σαμαράς από την οπισθοδρομική στάση των στελεχών του, ιδιαίτερα αυτών που επιθυμούν “συγκυβέρνηση”. Δομική και ριζική αντιπολίτευση θέλει ο κόσμος, όχι άλλους φλώρους και ντιντήδες, αλλιώς σε λίγο και ο Σαμαράς θα φαντάζει παρωχημένος και θα ακυρωθεί στην πράξη η αντιμνημονιακή και πατριωτική του στάση.
        Υ.Γ. είδατε χτες Πρετεντέρη με Σπηλιωτόπουλο, Λοβέρδο, και Βορίδη? “Να μασάς και να φτύνεις” που λέει και ο γίγαντας Γεωργίου.
  2. Θοδωρής είπε:
    Ο κόσμος θα πάει μαζί με αυτόν που θα ηγηθεί ασχέτως αν είναι ο Τσίπρας ή οποιοσδήποτε άλλος.
    Στην ΝΔ μετά θα φταίνε εξωθεσμικά κέντρα.
  3. zap-zap είπε:
    Πάλι τους πρόλαβε όλους και όλες. Πιστεύετε ακόμα πως είναι “μικρός”;
  4. ataktos είπε:
    σωστός!!
  5. ikaros είπε:
    Η ΝΔ δεν κάνει τόσο σκληρή αντιπολίτευση γιατί πιστεύοντας πως αύριο θα κυβερνήσει αυτοδύναμα προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που δε μπορεί να ξεκολλήσει το ποσοστό της από το 20% στις δημοσκοπήσεις. Πολύ φοβάμαι πως ο Σύριζα με τη στρατηγική που ακολουθεί ο Αρχηγός του θα υφαρπάξει πολλές ψήφους πολιτών που περιμένουν κάτι καλύτερο από τον Σαμαρά. Αν δεν ανεβάσει τους τόνους η ΝΔ αυτοδυναμία δε θα πάρει.
  6. ΦΟΤΖΙΟ είπε:
    ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….Α ΓΙΑ ΝΑΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
  7. A.M. είπε:
    Για μια ακόμα φορά
    …εύγε! στον «μικρό»
    (που μεγάλωσε και μάλιστα πολύ και απότομα)
    Όλοι οι υπόλοιποι «μασάνε» όταν μιλάνε.
    Ο Τσίπρας .. μιλάει!
    Με εκπλήσσει ευχάριστα.
    Ακόμα και στο θέμα των στρατιωτικών πήρε τόσο σαφή θέση υπέρ τους που ούτε η ΝΔ δεν τόλμησε να πάρει.
    Η ΝΔ πρέπει να ξυπνήσει αν δεν θέλει να χάνει κόσμο απ τον συριζα.
  8. l' ami du peuple είπε:
    42% θα παρει η αριστερα, φτανει να ξυπνησουν οσοι πρεπει.
    αν παλι οι χαμενοι του καζινοκαπιταλισμου θελουν “αλλα κολπα” ποιος τους φταιει;
    εμεις παντως στη περιφερεια αττικης το 32% το πιασαμε, και η ανταρσυα ακομη χτυπαει ενα 1,5 % και στο τελευταιο εκλογικο τμημα της χωρας….
  9. Εnzo είπε:
    Μπραβο ρε μικρε, ας ειναι και με σενα αφου αλλοι δεν μπορουνε.
    ας ειναι και με σενα….μαζι σου.
  10. σιδεράκιας είπε:
    Οτι και να λέμε….στη ΝΔ τους έχει φάει η υπευθυνότητα, μη χαιρετήσω!
    Πάντα θεωρούσα το ΣΥΡΙΖΑ gay κόμμα, αλλά τώρα ο Τσίπρας έχει τους προδότες μεταξύ σφύρας κι άκμονος. Ισως για πρώτη φορά στη ζωή μου να τους δώσω τη ψήφο μου. Πίστεψα στο Σαμαρά και στα Ζάππεια Ι και ΙΙ, αλλά τώρα που βαδίζουμε κατευθείαν στο γκρεμό θα περίμενα να βγει μπροστά και να απλώσει το χέρι του στον κόσμο, αρχικά σε αυτούς που πιστέψαμε, αν και προσωπικά δεν είμαι δεξιός αλλά βρήκα ελπίδα στα λεγόμενά του, και μετά και στους άλλους.
    Θα δούμε τν ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα, αν όχι πρώτο.
    • Vassilis είπε:
      Αν δεν βγεί κάτι εναλλακτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας), είναι η καλλίτερη λύση!!! Ίσως πάει και κανένας φυλακή!!!
  11. loretta είπε:
    Oφειλω να του μπω μπραβο!!
  12. η Dimi είπε:
    Απλόχερα τα “εύγε”, καθώς η μνήμη των Ελλήνων είναι αθεράπευτα κοντή.
  13. Γιαγκούλας είπε:
    Είναι ο μοναδικός που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση για θέματα του σήμερα, του εδώ και τώρα. Οι άλλοι ή περιμένουν το “ώριμο φρούτο” ή τη “δευτέρα παρουσία”. Χαιρετίσματα …όταν ο κόσμος θα έχει χαθεί από τη λαίλαπα, εκτός και εάν εγερθεί ο ίδιος (πριν χαθεί) με όποιον τον εκφράζει σήμερα σε τόσο κρίσιμες στιγμές, αφήνοντας στην άκρη διαχωρισμούς του χθες. Και αυτός, εξ αντικειμένου, σήμερα είναι ο Τσίπρας (από τους πολιτικούς).
  14. Pluto είπε:
    Δεν θέλω ν` αδικήσω τον Τσίπρα αλλά νομίζω ότι έχει πολύ γερό (όσο καί ευρύτερα άγνωστο,π.χ Τσακαλώτος)επιτελείο που τον τροφοδοτεί με εισηγήσεις καί μπάλλες.Οπότε ο παίκτης σκοράρει…….
    Επίσης ορισμένοι του βουλευτές (Λαφαζάνης , Παπαδημούλης)είναι μόνοι τους ολόκληρη ομάδα…Λόγω μικρής ΚΟ είναι καί οι άσχετοι ολιγάριθμοι καί δεν δίνουν τον τόνο..
    Ο Σαμαράς αντίθετα έχει ελάχιστα άξια κομματικά στελέχη καί πάρα (μα πάρα) πολλά πτώματα,ιδίως στην ΚΟ.Κυριαρχεί η σαβούρα…
    Στο χέρι του ν` αλλάξει τα πράγματα,με στήριγμα την βάση……
  15. βαγγελης θεοδωρουλακης είπε:
    συμφωνω με τους προηγουμενους-ο Τσιπρας κανει ουσιαστικη αντιπολιτευση και επρεπε να τον δειτε και χθες με τον Τραγκα. Προφανως δεν εχει τις εξαρτησεις που εχουν οι υπολοιποι με το καθεστως, και ειδικοτερα με τα καθεστωτικα ΜΜΕ γι’αυτο αλλωστε τετοια χτυπηματα κατω απο την μεση απο το ΠΑΣΟΚ και τους Πρετεντερηδες αυτου του τοπου
    • Μελίνα είπε:
      Δυστυχώς ο Τσίπρας έχει νικήσει κατά κράτος τη ΝΔ στην αντιπολίτευση. Τον άκουγα χθες στον Τράγκα και, αν και δε συμφωνώ με όλες τις απόψεις του (ιδίως ως προς τους τρόπους εξόδου από την κρίση και τους λαθρομετανάστες), ζήλεψα τον τρόπο που αντιπολιτεύεται. Μιλάει απλά και κατανοητά και έχει κατανοήσει αυτά που νιώθει ο κάθε Έλληνας στην καρδιά του. Αν η ΝΔ έκανε τη μισή αντιπολίτευση από αυτή θα ήταν ήδη στο 30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: