ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη μεγαλειώδη πορεία της Πάτρας

Μετά του υιού.
 










 




Η τ. γραμμ του σωμ. τυπογράφων και ο πολεμιστής Γ. Βουρλιώγκας

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της VINCI  Θόδ. Τσελέπης.

Οι αγανακτισμένοι της πλ. Γεωργίου με το πανό τους.

Εργαζόμενοι στις εταιρείες Σεκιούριτι.

Δεξιά ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης, με νεολαίο του ΣΥΝ.


Τα στιγμιότυπα  είναι λίγο πριν φθάσουν οι διαδηλωτές στην Περιφέρεια.


Προς γενική πολιτική απεργία ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ - Συζητήσεις που αναμένονται να καταλήξουν

Η 19-10-11, είναι η μέρα με την μεγαλύτερη πορεία που έγινε στην Πάτρα, από τα εργατιικά σωμστεία και τους φορείς, στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Εάν δε δεν βιαζόντουσαν οι επικεφαλής να ξεκινήσουν και περίμεναν λίγο ακόμη, τουλάχιστον δύο ακόμη χιλιάδες διαδηλωτές  θα ακολουθούσαν την πορεία που ξεκίνησε από την οδό Κολοκοτρώνη, όπου και το ΕΚΠ και θα κατέληγαν μαζί με όλους στην Περιφέρεια. 
Το κενοφανές να ξεκινήσει η πορεία, 20 λεπτά μετά την συγκέντρωση, οδήγησε στο γεγονός όσοι κατέφθασαν μτά από ένα τέταρτο και πέρα να πάνε αναγκαστηκά στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, διότι για διαδήλωση κατέβηκαν και πήγαν σε αυτή που ήταν μπροστά τους. (Δείτε φωτογραφίες ανέκδοτες).


































ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ έχει έρθει σε συζητήσεις μς την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ, με σκοπό την κύρηξη πολιτικής απεργίας διαρκείας και με στόχο την πτώση της κυβέρνησης.
Επίσης στις 28 Οκτωβρίου οι καθηγητές θα παρελάσουν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για το θάψιμο της Παιδείας, ενώ οι μαθητές δεν αποκλείεται να αποστρέψουν την κεφαλή όταν θα περνούν από την εξέδρα των επισήμων. Κι αυτό μπαρά την εντολή του Υππουργείου Παιδείας, που ως άλλος Γρ. Ζαγοριανάκος διέταξε τους καθηγητές να μεριμνήσουν ειδάλλως θα υποστούν κυρώσεις.
Πάντως σήμερα ο υπουργός της κυβέρνησης του λαομίσητου Μνημονίου βρέθηκε προ αγανακτισμένων πολιτών και υπέστη γιουχάϊσμα, όταν  πήγε στη Θεσσαλονίκη για να παρεβρεθεί στον εορτασμό του Πολιούχου της.
Γενικώς όπως εξελίσσεται η κατάσταση, λόγω της αγανάκτισης των πολιτών, που ξεσπούν όπου βρουν αξιωματούχους του κυβερνώντος κόμματος, οι πολιτικοί που πρόσκεινται σε αυτό, σε λίγο θα βρεθούν έγκλειστοι στις οικίες τους. "Κατοίκον περιορισμό, το είχε ορίσει προ μηνών ο Γ. Λιάνης, ο εξάδελφος της Μιμής.
Έτσι και την 28 Οκτωβρίου αναμένεται να ακούσουν τα εξ αμάξης όπου βρεθούν οι υπουργοί του καθεστώτος. Μάλιστα ο αγωνιστής της Εθν. Αντίστασης Μαν.Γλέζος πρότεινε οι παρελάσεις να γίνονται προ των μνημείων πεσόντων, όστε να τιμώνται οι νεκροί ήρωες και όχι οι πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: