ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Εξέπνευσε αιφνιδίως ο πατρινός επιχειρηματίας

 Πάτρα,ρηγόπουλος

Ο γνωστός επιχειρηματίας του «Καραμελόκοσμου», Ανδρ. Ρηγόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, ένιωσε αδιαθεσία χθες, μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ βρισκόταν εν μέσω οδού Κορίνθου και κατέρρευσε. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, που εκλήθη, να τον διακομίσει στο ΠΓΝΠ, αλλά  δε τα κατάφερε και κατέληξε.

Ηταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σιδέρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Λεωνίδα.

Συντετριμμένα και τα αδέλφια του, οι δημοσιογράφοι Κώστας Ρηγόπουλος και Παναγιώτης Ρηγόπουλος και ο συνταξιούχος Δημήτρης Ρηγοπούλος, οι οποίοι μέσα ενάμιση χρόνο έχασαν τον αδελφό τους Άγγελο τον Μάρτιο του 2023 και τη μητέρα τους Ρένια τον Ιούλιο του 2023.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την απώλεια του Ανδρέα Ρηγόπουλου

Η Πρόεδρος Ερμιόνη Διονυσάτου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού σε όλους μας Ανδρέα Ρηγόπουλου. Ο Εμπορικός κόσμος και η Πατρινή κοινωνία θρηνεί γιατί έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΑΣ: Συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Ανδρέα Ρηγόπουλου

 Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας εκφράζουν την οδύνη τους για την ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συμπολίτη-έμπορου Ανδρέα Ρηγόπουλου. 

Ο εκλιπών, εκτός από ικανός και δραστήριος επιχειρηματίας, ήταν επί σειρά ετών μέλος της αθλητικής οικογένειας της Πάτρας, ως αθλητής του υδατοσφαίρισης του Θριάμβου Πατρών και συναθλητής του προέδρου του ΠΕΑΚ Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος δήλωσε: 

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας του Ανδρέα Ρηγόπουλου. Ενός συμπολίτη μας που ξεχώρισε ως έμπορος και ως άνθρωπος στη διάρκεια της επιχειρηματικής του διαδρομής στην Πάτρα. Επί σειρά ετών ήμασταν συναθλητές στο Θρίαμβο Πατρών όπου είχα τη δυνατότητα να ξεχωρίσω τις αρετές του ανθρώπου και του αθλητή. Ο αδόκητος χαμός του μας συγκλονίζει. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του»

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: