ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ο Τομεάρχης Εργασίας Γ. Γαβρήλος για συντάξεις χηρείας:

Γ. Γαβρήλος για συντάξεις χηρείας: Ζητάμε από το Υπουργείο να πάρει τώρα θέση και να προστατεύσει με ειδική νομοθετική ρύθμιση τις συντάξεις χηρείας



«Ζητάμε από το Υπουργείο να πάρει τώρα θέση και να προστατεύσει με ειδική νομοθετική ρύθμιση τις συντάξεις χηρείας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε χθες έξω από το Υπουργείο Εργασίας στηρίζοντας την πανελλαδική κινητοποίηση των συμπολιτών μας που λαμβάνουν συντάξεις χηρείας και που σύντομα αναμένεται να δουν τα πενιχρά εισοδήματά τους να μειώνονται ακόμη πάνω από το μισό, ειδικά σε μια εποχή που οι συνταξιούχοι είναι οι πιο ευάλωτοι στην κρίση ακρίβειας.

Όπως τόνισε ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Γαβρήλος, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αργότερα μέσα στην μέρα με εκπροσώπους του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α και με την παρουσία του Διονύση Τεμπονέρα, μέλους της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Βασίλη Κόκκαλη, βουλευτή Λάρισας, η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να φέρει στη Βουλή μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για τις συντάξεις χηρείας, έτσι ώστε να προστατευτούν οι ασφαλισμένοι από περαιτέρω άδικες περικοπές ή και από το ενδεχόμενο απαίτησης αναδρομικών χρεών.

Όσο το Υπουργείο Εργασίας καθυστερεί να πάρει την πολιτική πρωτοβουλία για την ανάσχεση της περικοπής των συντάξεων χηρείας, τόσο ενισχύει το καθεστώς ανασφάλειας και αδικίας που επικρατεί στην κοινωνία σήμερα. Η κα Μιχαηλίδου και ο Πρωθυπουργός δεν μπορούν ούτε να νίπτουν τας χείρας τους, ούτε να σπρώχνουν το θέμα στις καλένδες. Οι συνταξιούχοι ζητάνε και δικαιούνται άμεση λύση τώρα, καθώς φοβούνται πως σύντομα θα οδηγηθούν σε μια βάρβαρη φτωχοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: