ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Συνηθισμένο. Δοκιμάζουν γευσιγνώστες για το Μητσοτάκη

Κάμερες στη ΓΑΔΑ 

«Διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πάγια και εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες σε κάθε επίσκεψη- μετακίνηση επίσημου προσώπου ή εκπροσώπου της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και προβλέπεται σε ειδικό σχέδιο ασφαλείας, το οποίο ορίζει διαδικασίες και πρωτοκόλλα που ακολουθούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις».

Με τα παραπάνω καθησυχάζει η ΕΛΑΣ  για την κινητοποίηση, ώστε να αποδειχθούν ασφαλές ότι φάει κι ότι πιεί ο Κυρ. Μητσοτάκης. Κι όχι όπως ψυθήριζαν οι κακιές γλώσσες, ότι φοβούνταν ενεργοποίηση του συνδρόμου των αλλοιωμένων φαγητών, που έπληξε πρόσφατα τους μαθητές .

Πάγια διαδικασία υποστηρίζει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ότι είναι να δίνεται εντολή από Υπ.Προ για έλεγχο φαγητών και ποτών που σεβρίρονται στον Κυρ. Μητσοτάκη! 

Μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου σχετικά με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βίτσα Ζαγορίου, που προκάλεσε αίσθηση, η ηγεσία της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση, στην οποία λέει ότι η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες σε κάθε επίσκεψη επίσημου προσώπου και προβλέπεται σε ειδικό σχέδιο ασφαλείας.

Έγγραφο

Υπενθυμίζεται ότι η αποκάλυψη του εγγράφου είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που σχολίασε δηκτικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ως άλλος "Λουδοβίκος" βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση. Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας στο οποίο περιέχεται έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας  και αφορά  επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Ιωάννινα την 25-05-2024, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Το εν λόγω έγγραφο -όπως φαίνεται και στο σχετικό δημοσίευμα-, απεστάλη μεταξύ άλλων και στην Περιφέρεια Ηπείρου/ Διεύθυνση Υγιεινής & ΕΦΕΤ Ηπείρου προκειμένου ως καθ’ ύλην αρμόδια Υπηρεσία να προβεί στον έλεγχο των τροφίμων και ποτών που θα παρασχεθούν σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πάγια και εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες σε κάθε επίσκεψη- μετακίνηση επίσημου προσώπου ή εκπροσώπου της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και προβλέπεται σε ειδικό σχέδιο ασφαλείας, το οποίο ορίζει διαδικασίες και πρωτοκόλλα που ακολουθούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: