ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Συνάντηση Θ. Βασιλόπουλου με το Δ/ντα Σύμβουλο ΟΛΠΑ

 

Τα κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών  επισκέφτηκε την Τρίτη 28 Μάϊου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. Παναγιώτη Αναστασόπουλο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση της λειτουργίας του λιμένα Πατρών και τις  συνέργειες που πρέπει να αναπτυχθούν σε θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης.  Συμφωνήθηκε   να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας όπου θα ασχοληθεί για τις κοινές δράσεις που θα πρέπει να αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα όπως τόνισε ο κ Βασιλόπουλος και   πρόσθεσε ότι «είναι πάγια η άποψη μας να προωθούμε πρωτοποριακές ιδέες και εφαρμογές αλλά και αναπτυξιακές προτάσεις ώστε να δώσουμε στο λιμάνι των Πατρών την θέση που του αξίζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: